Отново съдия изпълнител в къмпинг Златна рибка

25.04.2018
Отново съдия изпълнител в къмпинг Златна рибка

Нестихващите спорове за собствеността на части от къмпинг Златна рибка отново създават риск за работата му през това лято. На 24 април в къмпинга влезе частен съдебен изпълнител, предаде БНР.

Частният съдебен изпълнител Георги Михалев е влязъл в имота с два изпълнителни листа за предаване на терени, като се е позовал на влязло в сила съдебно решение. От години се точат дела за собствеността на части от къмпинга.

Управителят на Златна рибка Пламен Иванов определил действията на съдебния изпълнител като самоуправство и опит за завладяване на части от самия къмпинг. Той е посочил пред БНР, че става въпрос за два малки терена, чиито собственици имат договор с него, но те нямали никакво отношение към този случай. Иванов е категоричен, че делата не са завършили на последна инстанция, но отказал официален коментар. 

Друг къмпинг с подобна съдба е намиращият се от другата страна на Созопол къмпинг Каваци. Там също регулярно избухват конфликти между спорещи за собствеността страни, като дори миналото лято се наложи намеса на полиция.

Автор: Веселин Вълев
Camping.bg

Снимка: Официална интернет страница на къмпинг Златна рибка

препоръчани новини

Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Къмпинг и караванинг експо 2021 - най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор ще...

Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и...

Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и...

Томбола със страхотни награди очаква всеки посетител на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021. Голямата награда...