Отстъпките и промоциите на Къмпинг и Караванинг Експо 2019

11.04.2019
Отстъпките и промоциите на Къмпинг и Караванинг Експо 2019

Разнообразие от продукти за къмпинг, спорт и свободно време на намалени цени ще предложи Къмпинг и караванинг експо на посетителите си утре и в неделя между 10 и 18 ч.  Четиридесет и шест са изложителите, които ще бъдат представени на най-голямото къмпинг и караванинг събитие у нас и голяма част от тях ще предложат продуктите си при промоционални условия.

Най-големите отстъпки ще бъдат дадени от Offroadshop.bg и магазин Стената. На щанда на Offroadshop.bg всички запалени по екстремния живот на ръба ще могат да намерят ножове и инструменти Gerber с до 30% отстъпка и LED светлини, мултитулове Leatherman с 10% намалена цена. Магазин Стената тази година ще предложи богато разнообразие от продукти, сред които акцентите са спален чувал Deuter Orbit +5 с изолация от синтетични влакна, пухен спален чувал Deuter Astro PRO 600, палатки Hannah Tycoon 3 и Eagle 2. Стената ще предложи и продукти за готвене на къмпинг - посуда, котлони, газови бутилки, облекло и аксесоари, постелки за сън и очила Julbo. Всички стоки извън промоция ще бъдат с отстъпка 20%. Не пропускайте да се снимате с рамката на Стената, за да се включите в играта Искам това #Julbo!

Магазин Yako.bg също ще предлага намаление от 20% за продукти от марките Hi-Tec, Elbrus, IQ, Martes, Iguana, Lasting, YATE, Huari, inSPORTline, WORKER, W-TEC, JOOLA, SPARTAN-SPORT, AquaWave. А за тези на марките Pinguin, Laken, Meteor  отбивът ще е 10%. 

С 20% намаление от обичайните търговски цени ще може да закупите и велосипеди Bianchi. А ако желаете да карате колело далече от дома, може да се възползвате и перфектната оферта за 20% намаление на автобагажници Menabo, които също ще се предлагат на щанда на Bianchi.

Електрическите велосипеди на Eljoy Bikes също ще се предлагат с отстъпка между 10% и 15% в зависимост от модела.

Спорт Депо ще предлага отстъпки от 10% на всички изложени стоки и 20% на мостри. Веригата ще раздава и ваучери за 10% намаление на къмпинг стоки, закупени от търговската мрежа след изложението.

Отстъпката от 10% ще е най-масовата на изложението. Ще може да я получите и на щандовете на

 • Геотрейд Иванов, коите предлагат оборудване и аксесоари за оцеляване UST Brands,
 • Мева България - газови уреди за готвене на къмпинг
 • Скади България - официален вносител за България на чорапките Skinners, които създават усещането, че ходиш бос
 • CampingRocks - магазин за къмпинг и аутдор екипировка
 • Аутдор и скейт магазин Екстрем
 • Димбо - за къмпинг аксесоари и наем на кемпер, заявен и капариран по време на изложението
 • Холидей Мобайл - за кемпери под наем  и оборудване и резервни части за кемпери и каравани 
 • Чунче - висококачествени японски ножове KAI
 • Екотой - портативни тоалетни и препарати за почистване на портативна тоалетна
 • Мичел ЕООД - Хладилници Indel B
 • Оutdoor & Camping Comfort - за всички стоки и услуги на стойност над 500 лв. -10% отстъпка.

Училището за теглене на каравани CTS School Tow, което ще бъде представено за първи път на Експото, ще предлага 7% отстъпка от цената на обучителен курс за теглене на каравана при записване по време на изложението. Един ваучер за безплатен урок ще бъде предоставен от CTS за томболата за посетителите.

Ваучери за безплатен урок по каяк за деца предлага и Спортен клуб Монтис, който е организатор на Детския кът на изложението.

Отстъпки от 7% ще се предлагат и за иновативното супер леко барбекю 10minBBQ, а при закупуването на 6 броя от продукта, клиетът ще получи 2 бр. безплатно.

Shelters Bulgaria, които предлагат шатри и палатки на американската марка E-Z UP гарантират 5% намаление на предлаганите модели.

Всички, които желаят да резервират лятната си почивка на къмпинг Градина по време на Експото, ще получат отстъпка от 5%.

Ще има и специални предложения от Porsche Bulgaria, София Франс Ауто и Субару, както и от ИЛИНЕКС И КО" ЕООД, които са дилър на кемперите Sunlight. За отстъпки питайте и на щандовете на Enders, Design Alliance.

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism и OFFroad-Bulgaria


Camping.bg

препоръчани новини

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...