Печелившите в последния кръг от играта ни с печати в Къмпинг пътеводителя за 2021 г.

Camping.bg съвместно с Camperisimo и партньори организирахме игра за къмпинг феновете. Всеки посетил 3 от общо 34-те къмпинга включени в Къмпинг пътеводителя на България за 2021 г. имаше право да участва за голема награда "Уикенд с кемпер", нощувки в къмпинги и предметни награди.

Наградите за последния период от играта - бяха публично теглени в един от кемперите на Camperisimo. Ето и кои са печелившите:

 

1. Уикенд с кемпер - голямата награда е осигурена от CamperisimoБойко Иванов

 

2. Нощувка в къмпинг АлбаЕлеонора Кузманова

 

3. Нощувка за двама в къмпинг Кромидовос. Кромидово (двама души с палатка, каравана или кемпер, в стая, типи палатка или каравана на къмпинга): Татяна Станева

 

4. Нощувка в Термален къмпинг Велинград (важи от понеделник до четвъртък за семейство - 2 възрастни и 2 деца): Божидар Дойчев

 

5. LED крушка за палатка, 1.0 - осигурена от UST BrandsДесислава Пейчинова
 

 

Честито на печелившите!

Благодарим на всички изпратили талони за участие. Благодарности на Camperisimo, които предоставиха страхотни награди "Уикенд с кемпер" и на останалите ни партньори за наградите.

Електронни интерактивни версии на Къмпинг пътеводителят на България може да видите тук: www.guide21.camping.bg

 

 

Екипът ни започна вече работа по новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г. Планираме излизането му от печат през месец февруари.

 

Camping.bg