Плажовете „Къмпинг Китен“ и „Китен юг“ засега остават без наемател

26.05.2016
Плажовете „Къмпинг Китен“ и „Китен юг“ засега остават без наемател

За плажовете „Къмпинг Китен“ и „Китен юг“ не е имало кандидат-наематели на търговете с тайно наддаване, проведени между 10.05.2016 г. и 17.05.2016 г. Това съобщават от пресцентъра на Министерство на туризма за бургаския ежедневник "Черноморски фар". 

"Къмпинг Китен" и "Китен юг" са два от общо 12 плажа на територията на област Бургас, за които Министерство на туризма е обявило търгове. Това са плажовете „Черноморец“, „Градина запад /къмпинг Градина/“, „Градина централен – част 1“ и „Градина централен – част 2“, „Каваците юг“ всички на територията на община Созопол, „Къмпинг Китен“ и „Китен юг“ в община Приморско, „Къмпинг Нестинарка“, „Лозенец“, „Резово“ в община Царево, „Обзор централен“ в община Несебър и „Поморие юг“ в община Поморие.

Поради липсата на интерес за двата плажа в общ. Приморско днес, 26.05.2016 г. в сградата на ведомството са проведени нови търгове. Все още няма яснота дали те са намерили новите си стопани. На официалната страница на министерството не са публикувани заповедите на министър Ангелкова за определяне на спечелилите търговете за всички 12 бургаски плажа.

препоръчани новини

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer...