Подкаст Camp to Joy: Росен Илиев, Getsby и 70 000 км за 10 месеца из Америките

16.02.2023
Подкаст Camp to Joy: Росен Илиев, Getsby и 70 000 км за 10 месеца из Америките

Camp to Joy - подкаст на camping.bg

Разширяваме границите

Ето ни и нас с Camp to Joy сред създателите на подкаст съдържание в родния ефир. Добавяме към изложенията, пътеводителя на къмпингите и всички други неща, които правим още един медиен канал - подкаста Camp to Joy. Разширяваме границите с цел да се развиваме и желание да ви бъдем полезни. Очаквайте от нас едночасово бягство от делника веднъж в месеца, поне засега. Camp to Joy е с водещи Георги Дадов и Мариана Вълчева, които ще ви срещнат с интересни пътешественици и приключенци по дух и начин на живот. Ще разказваме техните вълнуващи истории, за да ви заредим с нови идеи за пътувания и преживявания. Ще споделяме още за емоцията от къмпингуването, за значимите срещи и уроци в живота и за връзката на човека с природата.

Подкастът Camp to Joy стартира с подкрепата на Volkswagen Лекотоварни автомобили.


Свободният дух пропътувал 70 000 км с Getsby – Росен Илиев

Мечтите се сбъдват - но тогава, когато сме готови за тях. Понякога е необходим дълъг период на подготовка и узряване преди мечтите да се превърнат в реалност. Можеш да постигнеш всичко, което искаш, стига да „запретнеш ръкави“ и здраво да работиш. Това научихме от госта ни в първи епизод на Camp to Joy - Росен Илиев.

Докато слушате #епизод1 на подкаста ще разберете, че един час е недостатъчен, за да се разкажат 70 000 км изминати за 10 месеца в Северна, Централна и Южна Америка. Росен, който е живял 20 години в Канада и е стъпил на четири от седемте континента на Земята, определя това пътешествие като лебедовата си песен. Въпреки това, е изчислил че са му нужни още поне 20-30 морета, за да постигне смисъла на живота си, който вече е открил.

По дългите пътища, там където ги има, на американските континенти, Росен пътува с неговия знаков VW Т3 бус Getsby. А защо Getsby ще научите, когато чуете епизода. Гостът ни потапя в истории за добрите хора, които среща, ситуациите определени му от съдбата по време на път и уроците от всичко това. Много въпроси поражда живота на Росен, като например, умишлено ли търси близостта до природата и какво му носи тя? Отговорите им са тук:
 


Живот с много сълзи и по-малко смях

Гостът ни категорично е смел мъж, който се чувства отлично в „обувките си“, благодарение на това, че е постигнал всичко с двете си ръце и не дължи нищо на никого. Росен открито заявява че е благодарен на живота за просветленията гарнирани с повече сълзи и по-малко смях. В стартовия епизод на Camp to Joy се срещнахме с един щастлив човек и надникнахме в неговите ценности, върху които е изградил своята вътрешна хармония. Прозрението, че само знанието от природата може да потроши веригите на алчността на тялото, най-добре описва Росен.

За знаковите срещи с учителите по живот

В Camp to Joy Росен ни разказва за емоционалната му среща в Канада с големия Тодор Колев. От него научава, че мечтите се сбъдват, но преди това трябва много да се потрудиш, както и че за да получиш първо трябва да си готов да дадеш от сърце.

Първи епизод е вече факт – той е разказ за вълнуващи преживявания и огромна благодарност към Силата за живота досега.

Абонирайте се за канала ни в платформите, в които може да слушате новите епизоди на подкаста:

Spotifyhttps://open.spotify.com/show/5r2Nn594bWOB6BbyGomvao?si=eaad397232d7423a

Apple Podcastshttps://podcasts.apple.com/us/podcast/camp-to-joy/id1672208342

Google Podcastshttps://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy9kOTJkODQxMC9wb2RjYXN0L3Jzcw

YouTubehttps://www.youtube.com/@campingbg


Взаимопомощ – подкрепете ни!

Имаме огромно желание да ви разказваме за живота на смели приключенци и пътешественици. Мисията на подкаста ни е да бъдем полезни, както за вас, така и за нас, защото е по-лесно да се учим от опита на другите и ако благодарение на споделените от тях знания, умения и опит, можем да избегнем някои грешки и да разполагаме с повече време за удоволствия, какво по-хубаво от това.

Ако искате да слушате още епизоди на Camp to Joy може да го направите като:

  • ни почерпите по едно кафе през платформата ko-fi: https://ko-fi.com/camptojoy

  • дадете оценка в платформата, през която достигаме до вас или оставите коментар под епизода

  • споделите с ваши познати и приятели за нас

  • споделите с нас идеи за конкретни гости, които искате да чуете

Очакваме всички ваши предложения. Пишете ни на podcast@camping.bg или във Facebook и Instagram страниците на Camping.bg. Ще отговорим на всеки от Вас.

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни

Къмпинг Terme di Hissar отваря на 16 юни

Дългоочаквана новина - един от най-атрактивните нови къмпинги официално отваря врати. Terme di Hissar е новото...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning...

Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени...