Предложения за 3-дневна почивка през септември

03.09.2019
Предложения за 3-дневна почивка през септември

Тази година на празниците около 6-ти и 22-ри септември се падат удобно три почивни дни. Ако все още нямате твърд план къде да отидете, ви представяме възможности за почивка на къмпинг в България.

Който и от къмпингите по-долу да изберете за почивката си, ви съветваме да се обадите предварително да си запазите място. Очаква се да имат много гости за почивните дни, особено по 6-ти септември.

Черноморие:

Септемврийското море е предпочитано заради меките слънчеви лъчи и топлите води. Ето нашата селекция от 5 къмпинга, които са подходящи за всички групи къмпингуващи - семейства с деца, младежи, средна възраст и т.н.

Къмпинг Градина е един от най-големите ни морски къмпинги. Всяка от последните години управата му инвестира в подобрения на условията за почивка. От тази година има десетки чисто нови луксозни бунгала. Ако изберете Градина за почивка може да посетите празниците Аполония в близкия Созопол, крепостта Акра, резерват Ропотамо, и др.


Подробно ревю на къмпинг Градина от 2019 г. може да разгледате ТУК
 

Къмпинг Шкорпиловци предлага по-спокойна почивка, с прекрасни условия. Най-дългият плаж в България - Камчийски пясъци е точно пред къмпинга, а наоколо има достатъчно ресторанти за хапване. Салатите и ястията ви ще бъдат още по-вкусни, ако си купите от домашните плодове и зеленчуци, които се продават в района. Не пропускайте и да се разходите с лодка по р. Камчия, както и да посетите едноименния Резерват.


 

Къмпинг Офшор кемп е в залива Градина, в близост до Созопол. На няколко минути пеша по плажа може да купонясвате до ранни зори в поне три големи плажни бара. А спокойното спане до обяд е гарантирано от дебелата сянка на боровата гора, в която е къмпинг зоната. Ако по-късно търсите романтично преживяване, посетете Замъка в Равадиново, ако ли пък сте настроени за силни усещания - вашето място е аква парка точно до замъка.


 

Къмпинг Зора е може би морският ни къмпинг с най-много зеленина и тревни площи. Градската заобикаляща среда на Обзор дава много възможности за забавления на малки и големи, разнообразие от ресторанти, кефенета, магазини и барове. С една дума - няма да скучаете. Същото се отнася и за децата които имат на разположение детска площадка в къмпинга.


 

Къмпинг Иракли е сравнително малък къмпинг, но добре уреден. Освен хубавият плаж, на ваше разположение има заредено магазинче, лятно кино и забавления за децата.

 

Районът на Велико Търново:

Къмпинг Къпиновски манастир е място, на което три дни ще са ви малко да му се насладите. Комплексът разполага с механа, басейн, спортни игрища, детски кът, водопад. Къмпинг местата са в много зеленина и сянка. В района има много природни и исторически места за посещение, включително и едноимения манастир, който е на 2 мин. пеша от къмпинга. За тези от вас, които търсят по-активна почивка, препоръчваме да наемете велосипеди от къмпинга или да се разходите по екопътеките в района.

Подробно ревю на къмпинг Къпиновски манастир от 2019 г. може да разгледате ТУК


Районът на Стара Загора:

Къмпинг Емануил попадна в Топ 3 на почти всички категории в конкурса за най-добрите български къмпинги през 2018 година. И има защо - всички посетили го остават доволни. Мястото е не само красиво, но и има отлични условия за почивка. А и децата имат много възможности за игри и забавления. Ако търсите активна почивка, и тук може да карате велосипеди, да се разхождате, да гребете с лодка и водни колелета, да ловите риба, а защо не и да се разходите до Стара Загора, за да посетите Античния форум Августа Траяна, мемориалният комплект Бранителите на Стара Загора, историческия музей, музеите на бирата, на неолитните жилища, на религиите и още много забележителности и атракции.

Подробно ревю на къмпинг Емануил може да разгледате ТУК


Искърско дефиле:

Къмпинг Оазис, Зверино е само на 70 км от центъра на София. Минавайки през красивото Искърско дефиле, което крие истински богатсва, ще попаднете на място с много басейни и водни забавления. И всичко това ви е включено в цената за нощувка. Размечтахте ли се?

 

Югозападна България:

Къмпинг Кромидово е малък къмпинг в едноименното пиринско село. Любезните домакини Джон и Сара ще ви накарат да се почувствате като у дома си. А освен, че престоят ви ще бъде приятен и заради минералния басейн в близост, в района има невероятно много места за посещение. Само ще маркираме най-основните три - Мелник, Рупите, Сандански.

 

Родопите:

Еко-къмпинг Доспат се намира на самия бряг на язовир Доспат, с прекрасна панорама. Прохладата е гарантирана, даже си носете дебели дрехи за вечерите. На място може да ползвате перални, тустическа кухня и детска площадка. Носете си храна и напитки, защото градът не е много близо. За сметка на това е лесно достъпен с велосипед - първо по пътя покрай язовира, а после по 2 км. пешеходна алея покрай водата до града.

А след като приключи почивката ви, може да оцените къмпингите, които сте посетили в България през 2019 в годишната класация #BestBGcamp2019

 

Желаем ви приятна почивка сред природата!

Camping.bg