Рая и Сашо от Bivouac Kitchen в подкаста Camp to Joy - Епизод 3

Да готвиш на открит огън е особен вид изкуство, потребност и начин на живот за Рая и Сашо, създателите на Bivouac Kitchen. Партньори в живота и автори на проекта, в който работят рамо до рамо с голяма страст и удоволствие.

Рая и Сашо са наши събеседници в епизод #3 на подкаста Camp to Joy. Предлагаме ви среща, от която ще научите повече за създателите на снимките, видеата и текстовете в профила на Bivouac Kitchen. „Забъркали сме“ на среден огън история, в която двамата разказват за раждането на идеята за профила в Инстаграм, за неговото прохождане и развитие. Говорят още за връзката на човека с природата и любимите им занимания близо до нея. 

Срещаме ви с двама късметлии, защото са се намерили, събрали и сътворили място в социалните мрежи, чрез което да вдъхновяват всички, които са ги последвали. Ако все още не сте, направете го, за да имате възможност за кратко бягство сред природата и вкусната храна дори и през делника, който прекарвате в града.

Bivouac Kitchen е място в мрежата за моментни снимки и преживявания, което може да ви задържи вниманието за дълго време. Така е, заради професионално заснетите кадри на вкусна храна приготвена на открито – на брега на реката, в гората, планината или край скалите на Тюленово. Освен идеи за рецепти, които да приготвите набързо след дълго каране на ски във високата планина или цял ден излежаване на плажа, от Bivouac Kitchen ще научите и за най-полезните съдове, които ще превърнат готвенето в лекота и удоволствие, нищо че сте далеч от удобствата на кухнята у дома.

Рая и Сашо

Слушайте епизода и ще научите много за тях. Разкриваме само, че са големи професионалисти в областта, в която работят. И двамата са част от екипите на едни от най-гледаните риалита в родния ефир. Сашо се занимава и със заснемане на реклами и музикални видео клипове. Извън професионалната сцена са двама млади хора, обичащи и уважаващи природата, ценящи нейната хубост и пазещи благата, с които ни дарява. Страстни почитатели на чистата, качествена и прясна храна, с привкус на екзотичност и гурме елемент.

Животът на открито през призмата на храната и обективите

Създателите на Bivouac Kitchen умело отразяват, чрез съдържанието, което създават в социалните мрежи, връзката между човека, храната и природата. Това е червената нишка, по която тече разговора ни с тях в епизод #3. В него ще ви преведем през историята на Сашо и Рая от момента на осъзнаване на необходимостта от контакт с природата в детството им, както и за значението и мястото, което е заемала храната за тях като деца до раждането и реализацията на идеята да споделят с повече хора усещането от приключенията сред природата и храната приготвена пред палатката или в кемпера. 
Говорим със Сашо и Рая и за нелицеприятните следи, които човекът оставя в природата след присъствието си и какво правят те, за да се чувстват приятно на местата, които обичат да посещават и да прекарват времето си за бягство от града. 

Загатваме за пътешествията им извън България с цел задълбочаване на търсенето на връзката между човека и природата като основен източник на храна и поминък, там където тя все още съществува. 

Слушайте епизод #3 на подкаста Camp to Joy.

Aбонирайте се за подкаста ни в YouTube, Google и Apple podcast и Spotify и натиснете камбанката, за да не пропускате и други интересни срещи, като тази с Bivouac Kitchen.

Епизодът може да слушате в:

Spotify: ЛИНК
Apple Podcasts: ЛИНК
Google podcast: ЛИНК
YouTube: ЛИНК


Camp to Joy - подкаст на camping.bg

Подкастът Camp to Joy с водещи Георги Дадов и Мариана Вълчева се излъчва с подкрепата на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Взаимопомощ – подкрепете ни!

Имаме огромно желание да ви разказваме за живота на смели приключенци и пътешественици. Мисията на подкаста ни е да бъдем полезни, както за вас, така и за нас, защото е по-лесно да се учим от опита на другите и ако благодарение на споделените от тях знания, умения и опит, можем да избегнем някои грешки и да разполагаме с повече време за удоволствия, какво по-хубаво от това.

Ако искате да слушате още епизоди на Camp to Joy може да го направите като:

  • ни почерпите по едно кафе през платформата ko-fi: https://ko-fi.com/camptojoy

  • дадете оценка в платформата, през която достигаме до вас или оставите коментар под епизода

  • споделите с ваши познати и приятели за нас

  • споделите с нас идеи за конкретни гости, които искате да чуете

Очакваме всички ваши предложения. Пишете ни на podcast@camping.bg или във Facebook и Instagram страниците на Camping.bg. Ще отговорим на всеки от Вас.

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в: