Салон SETT - професионалното къмпинг изложение

23.10.2018
Салон SETT - професионалното къмпинг изложение

Четиридесетото издание на Sett® - Салон за оборудване и технологични решения в сферата на туризма на открито ще се проведе в Монпелие, Франция от 6 до 8 ноември 2018 г. 

Изложението е създадено в Лангедок-Русийон от Федерацията на местата за настаняване на открито (къмпинги и холидей паркове). Оттогава то се развива, модернизира и набира международна популярност. Насочено е към професионалистите в сферата на туризма на открито - управители на къмпинги и глемпинги, хотелиери, ресторантьори, семейни къщи за гости, тематични паркове, туристически сдружения, агенции за недвижими имоти и др.

Sett събира на едно място 600 изложителя, 15 000 посетителя и над 200 премиери на продукти на изложбена площ от 45 000 кв.м. Тук професионалистите от туристическия бранш ще намерят информация за автономни къщи за настаняване,  мобилни къщи и луксозни бунгала, надуваеми юрти и глемпинг палатки, модерни сауни за поставяне на открито, соларни решения, плаващи платформи за почивка, интерактивни концепции за игра на открито, системи за безжичен интернет и охранителни камери, решения за наблюдение на цените и предложенията на конкуренцията и много други любопитни технологични продукти от сферата на туризма.

Изложението е и домакин на 44-тия Конгрес на Националната федерация на хотелиерите на открито на Франция. 

Източник: http://www.salonsett.com 

препоръчани новини

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Globe-Traveller са представени вече и на българския пазар

Марката Globe-Traveller е на пазара от 2009 година. За това кратко време тя успя да си изгради име на един от добрите...

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Camping.bg издаде Къмпинг карта на България 2019

Излезе от печат новото издание на Къмпинг карта на България. Тя съдържа информация за 22 избрани български...