Скоро стартира ROWAGO - онлайн платформа за наем на кемпери и каравани

12.05.2020
Скоро стартира ROWAGO - онлайн платформа за наем на кемпери и каравани

Вчера официално беше анонсирана кампанията за старта на първата в България онлайн платформа за наем на ваканционни превозни средства ROWAGO. Това ще бъде мястото в интернет, където всеки ще може да наеме кемпер или каравана за различна почивка, а собствениците на такива превозни средства ще могат да ги отдават под наем. В основата на ROWAGO е принципът на споделената икономика – потребителите могат да разменят ресурсите си на разумна цена. А от това, в крайна сметка, печелят и хората, и природата.

Ако имате кемпер или каравана и не ги ползвате постоянно, можете да ги отдавате под наем и така да спечелите от времето, в което иначе стоят на паркинга. Сами определяте цените. Сами определяте условията си за наем. Сами се съгласявате с тях. ROWAGO  предоставя механизъм, който гарантира правата и задълженията на страните на договорен принцип.

Ако пък не сте собственик на такова превозно средство или искате просто да разнообразите, можете да разгледате качените в ROWAGO оферти, да си изберете и да резервирате. Стремежът е да бъде създадена общност на взаимно доверие, като след всяка „официална част“, следва незабравимо преживяване.

Улеснено търсене, широко предлагане, подходящ договор с права и задължения, достъп до застраховане, защита на личните данни, сигурност при разплащане в интернет – това е стойността, която ROWAGO предлага. Сайтът се стреми да даде допълнителна информация и увереност на потребителите, възможност за коментиране и оценка като обратна връзка към всички останали ползватели на платформата. Целта е да се създаде кръг на доверие, чиито диаметър зависи от самите потребители. 

ROWAGO официално ще бъде отворен за свободен достъп от широката аудитория на 18 май.

Проектът ROWAGO се развива с подкрепата на Camping.bg.

www.rowago.com
#road #wagen #go

 

препоръчани новини

Къмпингите Велинград и Силистар са големите победители в #BestBGcamp2020

Къмпингите Велинград и Силистар са големите победители в #BestBGcamp2020

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2020 приключи. Проучването се проведе за шеста поредна година...

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2020 г.

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2020 г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2020 стартира. Тя се провежда за шеста поредна година от...