СМТ: Най-голямото караванинг и туристическо изложение в Европа

09.01.2020
СМТ: Най-голямото караванинг и туристическо изложение в Европа

Изложението СМТ в Щутгарт, Германия е най-голямото комбинирано събитие за къмпинг, караванинг и туризъм в Европа. Тук биват представяни най-новите тенденции, продукти и дестинации в къмпинг и туристическия сектор за предстоящата година. То се случва ежегодно през януари на територията на панаирната палата в Щутгарт. За тази година започва след два дни - в събота, на 11 януари и ще продължи до 19 януари, неделя. Camping.bg ще участва на СМТ за трета поредна година, като този път ще разкрие възможностите за къмпинг туризъм в България на собствен щанд в зала 8.

Съкращението СМТ идва от Caravan, Motor и Touristik. В частта на буквата "С" производители на кемпери и каравани от цял свят ще представят нови модели, прототипи и тенденции на обща площ от 75 000 кв.м. Ако търсите чисто нов кемпер или каравана, тук е мястото, където може ще получите професионален съвет за избор и употреба и може да се сдобиете с последен модел дом на колела на изключителна цена. Общият брой на изложените превозни средства се очертава да бъде над 850, като най-големите производители са заели цели зали.

Над 2000 ще бъдат изложителите от караванния и туристическия бранш. Те представят повече от 100 държави по света. Освен стотици кемпери и каравани, тук ще намерите хиляди туристически дестинации, къмпинги и най-добрите световни къмпниг региони. Партньорска държава на СМТ е Черна гора, а партньорска област - Баден Вютемберг със своите курорти и лечебни центрове.  


В двата уикенда на изложението е предвидена специална програма. През първия темата е посветена на колоезденето и пешеходния туризъм, а през втория - на голф и уелнес туризма и на круизните пътувания. Както винаги, СМТ е насочено към активната почивка, природосъобразния туризъм и екзотичните дестинации. 

От днес започва изграждането на щанда на Camping.bg и Димбо Рент в зала 8. Не пропускайте да ни посетите и да сте от първите, които ще грабнат безплатния Къмпинг пътеводител на България за 2020 г. А ако сте мераклии да тествате почивка с кемпер преди да инвестирате в собствен, възползвайте се от предложенията на Димбо за кемпер под наем с отстъпка само за дните на изложението. Търсете ни в зала 8 на щанд 8С93. Очакваме ви!

 

Текст: Цветомира Цоцова
Camping.bg
Снимка: Цветомира Цоцова, Camping.bg

 

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...