СМТ: Най-голямото караванинг и туристическо изложение в Европа

09.01.2020
СМТ: Най-голямото караванинг и туристическо изложение в Европа

Изложението СМТ в Щутгарт, Германия е най-голямото комбинирано събитие за къмпинг, караванинг и туризъм в Европа. Тук биват представяни най-новите тенденции, продукти и дестинации в къмпинг и туристическия сектор за предстоящата година. То се случва ежегодно през януари на територията на панаирната палата в Щутгарт. За тази година започва след два дни - в събота, на 11 януари и ще продължи до 19 януари, неделя. Camping.bg ще участва на СМТ за трета поредна година, като този път ще разкрие възможностите за къмпинг туризъм в България на собствен щанд в зала 8.

Съкращението СМТ идва от Caravan, Motor и Touristik. В частта на буквата "С" производители на кемпери и каравани от цял свят ще представят нови модели, прототипи и тенденции на обща площ от 75 000 кв.м. Ако търсите чисто нов кемпер или каравана, тук е мястото, където може ще получите професионален съвет за избор и употреба и може да се сдобиете с последен модел дом на колела на изключителна цена. Общият брой на изложените превозни средства се очертава да бъде над 850, като най-големите производители са заели цели зали.

Над 2000 ще бъдат изложителите от караванния и туристическия бранш. Те представят повече от 100 държави по света. Освен стотици кемпери и каравани, тук ще намерите хиляди туристически дестинации, къмпинги и най-добрите световни къмпниг региони. Партньорска държава на СМТ е Черна гора, а партньорска област - Баден Вютемберг със своите курорти и лечебни центрове.  


В двата уикенда на изложението е предвидена специална програма. През първия темата е посветена на колоезденето и пешеходния туризъм, а през втория - на голф и уелнес туризма и на круизните пътувания. Както винаги, СМТ е насочено към активната почивка, природосъобразния туризъм и екзотичните дестинации. 

От днес започва изграждането на щанда на Camping.bg и Димбо Рент в зала 8. Не пропускайте да ни посетите и да сте от първите, които ще грабнат безплатния Къмпинг пътеводител на България за 2020 г. А ако сте мераклии да тествате почивка с кемпер преди да инвестирате в собствен, възползвайте се от предложенията на Димбо за кемпер под наем с отстъпка само за дните на изложението. Търсете ни в зала 8 на щанд 8С93. Очакваме ви!

 

Текст: Цветомира Цоцова
Camping.bg
Снимка: Цветомира Цоцова, Camping.bg

 

препоръчани новини

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2021 стартира. Тя се провежда за седма поредна...

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...