Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и караванинг експо 2021

07.05.2021
Спечелете уикенд с кемпер и още много награди в томболата на Къмпинг и караванинг експо 2021

Томбола със страхотни награди очаква всеки посетител на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021. Голямата награда е безплатен уикенд с кемпер.

Както традицията повелява, и в това издание на единственото у нас изложение посветено на къмпинг туризъм, кемпери, каравани и аутдор ще бъде организирана томбола с награди за посетителите. Всеки дошъл на събитието ще има възможност да попълни и пусне талон за участие в играта. Печелившите ще се теглят публично след края на изложението в неделя 16 май и ще бъдат публикувани на страниците www.camping.bg и www.expo.camping.bg

Основен партньор на томболата е Кемпер център Hymer Bulgaria. Те предоставят голямата награда - безплатен уикенд с кемпер.

Втората голяма награда е осигурена от CampMoment в партньорство с WomoDeal - една от водещите платформи за отдаване на кемпери под наем в Германия. Тя e премиум ваучер за безплатно наемане на кемпер за удължен уикенд от 4 дена в Германия. Валидността на ваучера е 1 година и важи до 16.05.2022 г.

Посетителите на Къмпинг и караванинг експо 2021 ще имат шанс да спечелят и редица предметни награди предоставени от изложителите. Сред тях:

 

Къмпинг и Караванинг Експо ще се проведе от 14 до 16 май на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км в София. Входът е свободен.

Интернет страница на изложението: www.expo.camping.bg

Фейсбук събитие: https://fb.me/e/1q4zSMOxb

 

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria и auto motor und sport България.

 

Camping.bg

Снимка: RVTravel.eu / Marian Mocanu

 

препоръчани новини

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Българин конструира прототип на teardrop каравана

Българин конструира прототип на teardrop каравана

Конструирана в България каравана се разхождаше това лято по пътищата на страната ни. Тя е дело на 36-годишния...