Спечели безплатен билет за Беглика фест

12.07.2016
Спечели безплатен билет за Беглика фест

Планираш уикенда за 25-28 август? Приятели те канят на Беглика Фест, но се чудиш как да организираш с минимално средства интензивната лятна програма, изпълнена със събития и приключения? Ето една прекрасна възможност да спечелиш напълно безплатен билет за посещение на осмият Беглика Фест - Пробуждане 2016. Играй и стани бегликър!

Отговори правилно на въпроса "Колко къмпинга са били включени на българската къмпинг карта през 1984 г.?".

Българска къмпинг карта? О, да, съществувала е такава. Издадена е от Института по картография на английски език и е била разпространявана от Балкантурист навред и нашир. Ако не можете да я намерите свободно в интернет пространството, попитайте родителите си или се обърнете към някой стар къмпингар, който да ви помогне с отговорите. А междувременно ние ще ви дадем малко жокери.

Ето така е изглеждала частта от Поморие до Резово:

Ще ви подскажем още малко - къмпингите, включени на картата от 1984 г. били са доста повече от включените в картата на Camping.bg днес, но по-малко от 100. А колко са днес - може да надникнете в раздел Къмпинги

Как да участвате? Публикувайте предположенията си като коментар под тази новина, изпращайте ни ги като съобщение във фейсбук или на email: konkurs@camping.bg. Краен срок за участие: 23:59 ч. на 17 юли. Camping.bg ще оцени всички правилни отговори и на лотариен принцип ще избере по един печеливш.

Има и още нещо! Не пропускайте да участвате във фотоконкурса "На къмпинг в България". Изпратете ни ретро снимки (ваши, на родителите ви, на съседите ;) ) от някой от къмпингите на картата от 1984 г. на konkurs@camping.bg, за да спечелите полезни къмпинг джаджи от магазини SportDepot. Може също така да ни изпратите и съвременни снимки, които са заснети на специално обособени за къмпингуване места, вкл. Беглика Фест и сродните му фестивали.

Очакваме ви!

 

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...