Спечели награда от Класацията на къмпингите в България

26.08.2019
Спечели награда от Класацията на къмпингите в България

Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2019 продължава. Тя започна преди точно 2 седмици и ще продължи до края на месец септември. Провежда се за пета поредна година като част от кампанията на Camping.bg за популяризиране на българските къмпинги в страната и чужбина.

За поредна година Класацията става факт благодарение на любезното съдействие на агенция за пазарни проучвания Marketlinks и верига спортни магазини SportDepot. Магазинът ще предостави 3 награди за гласувалите в анкетата, които ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

Ето какви са наградите:

EASY CAMP Хладилна чанта Stripe L 

Хладилната чанта на марката EasyCamp има стилна лятна визия и е подходяща както за пикник, така и за къмпинг. Предлага голямо пространство за храни и напитки с вместимост 28 литра, а закопчаването с цип осигурява лесен достъп до вътрешноста. Отпред има и малък джоб с цип за съхранение на дребни вещи.

EASY CAMP Спален чувал CHAKRA 

CHAKRA e лек и комфортен летен спален чувал, подходящ за къмпинг и туризъм. Той е създаден за хората, които искат да имат сигурна и надеждна завивка при пътуване с нощуване или в най-горещите летни дни на къмпинг. Чувалът може да се ползва напълно разтворен като олекотена завивка  през лятото. Напълно затворен с L-образният цип дава допълнителен уют в по-хладните нощи. Минималните размери в сгънато състояние от 17 х 36 см. и тегло от 800 грама го прави перфектен за backpacking или  пътуване с ограничен багаж.

EASY CAMP Постелка за пикник

Стилното пикник одеяло на EasyCamp е верен спътник където и да отидете сред природата. То е двуслойно, с лице от мек и приятен на допир акрил и долна част от устойчив PVC материал с алуминиево покритие за по-добра изолация. Сгъва се изключително лесно и се превръща в малка чанта с дръжки. Малките му размери сгънато и лекото му тегло позволяват да го вземете навсякъде.

Ако се изкушавате да опитате късмета си и да станете притежател на едно от тези 3 чудесни пособия за къмпинг, вземете участие в годишната анкета-класация на къмпингите в България #BestBGcamp2019. Трима от всички анкетирани ще спечелят награда на лотариен принцип.

Класацията на къмпингите в България ще продължи до края на месец септември. Къмпингите в страната ще бъдат оценени в следните 8 категории:

  1. Любим къмпинг на българите на българското Черноморско крайбрежие
  2. Любим къмпинг на българите във вътрешността на страната
  3. Най-добър къмпинг в категория "Хигиена и поддръжка"
  4. Най-добър къмпинг в категория "Удобство на къмпинг местата"
  5. Най-добър къмпинг в категория "Допълнителни услуги и забавления"
  6. Най-добър къмпинг в категория "Снабденост, хранене и пазаруване"
  7. Най-добър къмпинг в категория "Подобрения и развитие"
  8. Най-добър къмпинг в категория "Локация и околна среда"

Отговорите на всички участници ще определят кои са най-добрите и кои любимите къмпинги на българите. Данните от проучването ще разкрият още къде къмпингуваме най-често, какви удобства и услуги търсим и какви смятаме, че са проблемите за развитието на българския къмпинг туризъм.

Попълнете анкетата ТУК

Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

Отворено е гласуването за къмпинг проектите за Термален къмпинг ОвощниКът

Отворено е гласуването за къмпинг проектите за Термален къмпинг ОвощниКът

Второто издание на конкурса за студентски къмпинг проекти навлезе в същинската си част. От днес до 15.08.2021 г....

Димитър Стоянов - управител на къмпинг Оазис, Сливен: Радваме се на...

Димитър Стоянов - управител на къмпинг Оазис, Сливен: Радваме се на...

Къмпинг Оазис е един от новоизградените къмпинги във вътрешността на страната. Намира се в непосредствена близост до...