Спечели награда от Класацията на къмпингите в България

26.08.2019
Спечели награда от Класацията на къмпингите в България

Класацията на къмпингите в България #BestBGcamp2019 продължава. Тя започна преди точно 2 седмици и ще продължи до края на месец септември. Провежда се за пета поредна година като част от кампанията на Camping.bg за популяризиране на българските къмпинги в страната и чужбина.

За поредна година Класацията става факт благодарение на любезното съдействие на агенция за пазарни проучвания Marketlinks и верига спортни магазини SportDepot. Магазинът ще предостави 3 награди за гласувалите в анкетата, които ще бъдат раздадени на лотариен принцип.

Ето какви са наградите:

EASY CAMP Хладилна чанта Stripe L 

Хладилната чанта на марката EasyCamp има стилна лятна визия и е подходяща както за пикник, така и за къмпинг. Предлага голямо пространство за храни и напитки с вместимост 28 литра, а закопчаването с цип осигурява лесен достъп до вътрешноста. Отпред има и малък джоб с цип за съхранение на дребни вещи.

EASY CAMP Спален чувал CHAKRA 

CHAKRA e лек и комфортен летен спален чувал, подходящ за къмпинг и туризъм. Той е създаден за хората, които искат да имат сигурна и надеждна завивка при пътуване с нощуване или в най-горещите летни дни на къмпинг. Чувалът може да се ползва напълно разтворен като олекотена завивка  през лятото. Напълно затворен с L-образният цип дава допълнителен уют в по-хладните нощи. Минималните размери в сгънато състояние от 17 х 36 см. и тегло от 800 грама го прави перфектен за backpacking или  пътуване с ограничен багаж.

EASY CAMP Постелка за пикник

Стилното пикник одеяло на EasyCamp е верен спътник където и да отидете сред природата. То е двуслойно, с лице от мек и приятен на допир акрил и долна част от устойчив PVC материал с алуминиево покритие за по-добра изолация. Сгъва се изключително лесно и се превръща в малка чанта с дръжки. Малките му размери сгънато и лекото му тегло позволяват да го вземете навсякъде.

Ако се изкушавате да опитате късмета си и да станете притежател на едно от тези 3 чудесни пособия за къмпинг, вземете участие в годишната анкета-класация на къмпингите в България #BestBGcamp2019. Трима от всички анкетирани ще спечелят награда на лотариен принцип.

Класацията на къмпингите в България ще продължи до края на месец септември. Къмпингите в страната ще бъдат оценени в следните 8 категории:

  1. Любим къмпинг на българите на българското Черноморско крайбрежие
  2. Любим къмпинг на българите във вътрешността на страната
  3. Най-добър къмпинг в категория "Хигиена и поддръжка"
  4. Най-добър къмпинг в категория "Удобство на къмпинг местата"
  5. Най-добър къмпинг в категория "Допълнителни услуги и забавления"
  6. Най-добър къмпинг в категория "Снабденост, хранене и пазаруване"
  7. Най-добър къмпинг в категория "Подобрения и развитие"
  8. Най-добър къмпинг в категория "Локация и околна среда"

Отговорите на всички участници ще определят кои са най-добрите и кои любимите къмпинги на българите. Данните от проучването ще разкрият още къде къмпингуваме най-често, какви удобства и услуги търсим и какви смятаме, че са проблемите за развитието на българския къмпинг туризъм.

Попълнете анкетата ТУК

Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...