Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

05.10.2021
Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2021 стартира. Тя се провежда за седма поредна година от Camping.bg в партньорство с верига спортни магазини SportDepot и с любезното съдействие на маркетингова агенция Market Links. 

В периода от 05 до 31 октомври любителите на къмпингуването ще могат да гласуват в онлайн анкета-класация, чрез която да излъчат най-добрите къмпинги в България за 2021 година, разделени в 8 главни категории:

1. Любим къмпинг на българското Черноморско крайбрежие
2. Любим къмпинг във вътрешността на страната
3. "Хигиена и поддръжка"
4. "Удобство на къмпинг местата"
5. "Допълнителни услуги и забавления"
6. "Снабденост, хранене и пазаруване"
7. "Подобрения и развитие"
8. "Локация и околна среда"

За първи път тази година, с цел да стимулираме институционалната подкрепа на къмпинг туризма, добавяме и номинации за отличие на институция (държавна или общинска), която има особен принос в развитието на този вид туризъм. Екипът на Camping.bg е номинирал три институции, като всеки от вас има възможност да гласува за една от тях или да добави нова номинация.

Отчитането и обработката на гласовете се осъществява от професионалистите от маркетингова агенция Market Links. След обявяването на официалните резултати, всеки от къмпингите с призово място ще получи официална отличителна грамота от Camping.bg, а трима от гласувалите ще спечелят на лотариен принцип награда от верига спортни магазини SportDepot.

Всеки глас в анкетата има равна тежест във всички категории. Изключение прави отчитането на гласовете в категория "Подобрения и развитие", където вотът на общността разполага със 70% тежест в общата оценка, а останалите 30% са на Camping.bg. Екипът ни от години внимателно следи развитието на къмпингите в страната и разполага с данни и наблюдение върху всеки от тях.

За 6-те години от съществуването си до сега класацията #BestBGcamp очерта важни тенденции в развитието на къмпинг туризма у нас и дава стимул на много от българските къмпинги да се развиват, да подобряват условията си и да се борят за по-висока потребителска оценка.

Класацията ще покаже и каква е нагласата на българите към родните къмпинги, кои са факторите, които предопределят избора на място за къмпингуване и кой е обичайният им начин на почивка на къмпинг. Събраните данни от 2021 г. ще бъдат анализирани и съпоставени с тези от предходните години.

Оценете и изберете най-добрите български къмпинги тук: ЛИНК

Анкетата е отворена за гласуване до края на октомври.

Всички участници имат шанс да спечелят награда от верига магазини SportDepot на лотариен принцип!

 

Екип на Camping.bg

 

препоръчани новини

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2021 стартира. Тя се провежда за седма поредна...

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...