Стартира записването за участие в изложението Camping & Caravaning Expo, 12-14 май в София

13.03.2023
Стартира записването за участие в изложението Camping & Caravaning Expo, 12-14 май в София

Много от миналогодишните изложители вече са си запазили площи за Camping & Caravaning Expo 2023. Очакваме и нови фирми от бранша, включително и от съседните ни страни.

Camping & Caravaning Expo отново събира на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор. За шеста поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване и иновативни и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и активности в природата.

Най-голямото събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора у нас през тази година ще се проведе в рамките на 3 дни - от 12 до 14 май. То отново ще се проведе и на обширна площ - над 4000 кв.м. на паркинга на МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата.
 


Пълна информация за Camping & Caravaning Expo може да бъде получена от сайта на изложението, както и от организатора - Camping.bg. Заявката за участие може да бъде изтеглена от ТУК.

Каталог на изложителите от 2022 г.:

 

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

 

Camping.bg

Снимка: Marian Mocanu / RVtravel.eu

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

 

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...