Супер луксозен градски глемпинг в Бевърли Хилс

28.11.2017
Супер луксозен градски глемпинг в Бевърли Хилс

Гостите на Бевърли Хилс вече имат вече една алтернативна възможност за настаняване. Тя е т.нар. Veranda Suite в хотел Four Seasons (Beverly Wilshire) и е първият градски глемпинг в Лос Анджелис. Това е единствената стая в хотела, която е на самостоятелен етаж. Достъпът до нея е по мраморно стълбище от осмия етаж.

Самата стая е с площ 70 м2, но не това е най-интересното. От нея се излиза на огромна тераса (200 м2) с гледка към хълмовете на Холивуд и атрактивната Родео Драйв.

Гостите на Veranda Suite разполагат и с луксозно обзаведена шатра със спалня, кристален полилей, мраморни лампи, кожени постелки и ретро нощни шкафчета.

И за да бъде престоят им още по-незабравим гостите могат да поръчат меню с 8 блюда, приготвени пред самите тях на терасата "al fresco". Част от менюто са печени на огнището сморс със 24-карата златно фолио, таитянски ванилови маршмелоу, а за финал на вечерта са предвидени пушени блокчета от 55% черен шоколад Valrhona. Цените на менюто започват от 325 долара на човек и варират, според избора на вино и шампанско.

Е, такъв къмпинг вероятно никой не би отказал. Освен този, който не може да плати 3500 долара за нощувка във Veranda Suite.

Camping.bg

Снимки: fourseasons.com/beverlywilshire

За статията са използвани части от материала на Jim Dobson за Forbes

препоръчани новини

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Carthago е един от малкото производители, който от създаването си до сега е фокусиран само и единствено в...

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

През 2018 г. се наблюдава нарастване на дела на ползвателите на кемпери и каравани в страната. Това показват...