Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning Expo 2023

06.05.2023
Супер луксозен кемпер MORELO с гараж за автомобил на Camping & Caravaning Expo 2023

Германската премиум лукс марка кемпери MORELO за втора поредна година ще бъдат представени на изложението Camping & Caravaning Expo - от 12 до 14 май на паркинга на Метро София 1.


Всички фенове на луксозните превозни средства ще имат възможност да видят на живо два експоната от премиум марката MORELO. Това са моделите LOFT 87MB 2023 г., който ще пристигне на изложението директно от фабриката в Германия, както и PALACE Liner 2023 г. - един от флагманите на марката, който разполага дори и с гараж за лек автомобил.

MORELO е символ на страстта към пътешествия и независимост, осигурявайки 5-звезден комфорт и функционалност. MORELO е марка луксозни кемпeри, произведени в Германия. Те са с модерен и стилен дизайн, много удобства и разбира се, високо качество на материалите и изработката. Всичко това ги прави едни от водещите в света.

Повдигаме завесата с няколко кадъра на двата модела MORELO, които от 12 до 14 май може да видите на живо на паркинга на Метро София 1 на бул. Цариградско шосе:
 

MORELO PALACE Liner 2023 г.

 

MORELO LOFT 87MB 2023 г.


 

За посетителите на Camping & Caravaning Expo 2023, MORELO има специално предложение – всички, които направят поръчка на нов кемпер MORELO в дните на изложението, ще получат бонус  – фабрични екстри по избор, на стойност между 5 000 и 15 000 евро.

MORELO LOFT 87MB и PALACE Liner ще видите на щанда на ексклузивния вносител за България Морело.бг на Camping & Caravaning Expo 2023 - от 12 до 14 май на паркинга на Метро София 1 на бул. Цариградско шосе.

Повече за Къмпинг и караванинг експо: https://expo.camping.bg/

Фейсбук събитието е тук: https://www.facebook.com/events/1589045861588703

Входът е свободен.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...