С този кемпер MAN ще оцелеете и при апокалипсис

29.04.2018
С този кемпер MAN ще оцелеете и при апокалипсис

Unicat MAN 4х4 MD57 е превозното средство, от което се нуждаете в живота си, когато решите да оставите настрана лаптопа, телефона, смарт устройства и т.н. за да излезете напълно от Мрежата. Кемперът е с дължина близо 9 метра и тегло 14 тона е не се влияе от вятъра и времето и може да достигне всяка точка на света. Е, почти всяка.

Пакетът MD57 от Unicat не е съвсем нов, тъй като производителят предлага подобна конструкция и за камиони на Volvo и Mercedes. Ако все пак предпочитате MAN, получавате следните спецификации: 4х4 задвижване, 6.9-литров шестцилиндров дизелов двигател със 335 к.с. и 1250 Нм въртящ момент. Със задвижване на четирите колела, дванадесет скорости и автоматичен диференциал, който се фиксира на три различни места, няма да има терен, който да се опре на този боец.

Това, че Unicat MAN MD57 наистина е перфектното пост-апокалиптично средство се вижда и от останалите му спецификации. Той може да носи 600 литра дизел и 640 литра вода. Батерията 630-Ah / 24-V AGM е свързана към слънчева система с мощност 1.620 W. При лошо време може да се използва 2 kW генератор на газ. Освен това той разполага с топла вода и климатик на борда. Най-накрая, този бисер е оборудван с баня и тоалетна, звукова система Bose 5.1 и, разбира се, интернет.

Unicat MAN MD57 струва около 530 000 евро, а с допълнително изброените ексти скача на 664 000 евро.

По материали на autoblog.nl

Camping.bg

препоръчани новини

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Carthago е един от малкото производители, който от създаването си до сега е фокусиран само и единствено в...

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

През 2018 г. се наблюдава нарастване на дела на ползвателите на кемпери и каравани в страната. Това показват...