Туристически панаир CMT 2016 в Щутгарт

18.01.2016
Туристически панаир CMT 2016 в Щутгарт

От 16 до 24 януари 2016 г. в Щутгарт, Германия ще се проведе един от най-големите световни туристически панаири. Традиционно, освен да предлага безброй възможности за пътешествия и почивка, панаирът представя нововъведенията в къмпинг и караванинг индустрията. Той е отворен за всеки, който иска да открие следващата си мечтана почивка и всичко, което се числи към нея – градове, райони, природа, приключения, екипировка, каравани и кемпери, фолклор, кулинария и много други.

Тази година на СМТ ще бъдат представени около  850 модела кемпери и каравани. По време на панаира всеки посетител ще може да се запознае с нововъведенията за сезон 2016 г., както и да стане от първите, закупили най-новите модели къмпинг принадлежности, екипировка и оборудване за предстоящия сезон. Организаторите на панаира обещават много иновации и тенденции, над 120 световни премиери, интересна информация за къмпингите в Европа и по света. Тук може да „поживеете” за няколко часа в най-новите кемпери, за да изпробвате всички техни функции и удобства.

Ето само няколко примера за нововъведения за 2016 г., които ще бъдат представени на СМТ:

  • Adam Fresh/Cablofil ще представи преносим климатик с изпарител и независимо електрозахранване
  • Ahorn – този производител ще представи къщи на колела италианско производство с много атрактивно съотношение цена – качество.
  • Hymer – пазарният лидер от Обершвабен ще представи по-големия брат на ултра късия Hymer Van 314. Hymer Van S е базиран на Mercedes-Benz Sprinter.

Повече за нововъведенията в къмпинг и караванинг индустрията, които ще бъдат представени на CMT 2016 може да намерите тук.

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...