Уникална конверсия на Mercedes Sprinter с тераса на покрива и дневна за 6-ма

30.11.2021
Уникална конверсия на Mercedes Sprinter с тераса на покрива и дневна за 6-ма

Дори и в дългата база на Mercedes-Benz Sprinter разумното използване на пространството е жизненоважно за създаването на добър кемперван. Един нов проект на базираната в Обединеното кралство Van Life Builds стига отвъд интелигентността. Те успяват да постигнат може би един от най-красивите и просторни интериори, които някога сте виждали в конвертиран бус.

Оригиналният ван е бил използван за фирмени доставки. Новият му собственик го предава в ръцете на майсторите от Van Life Builds, като поръчва интериор удобен за работа далеч от дома и същевременно уютен кемперван с място за забавление с приятели. Резултатът е един обикновено изглеждащ отвън Sprinter, но зашеметяващ контраст отвътре с цвят тъмен орех и бяло в топъл, органичен дизайн, който използва всеки сантиметър пространство.

Предните седалки на вана се завъртат, за да образуват своеобразен диван, който скрива таблото и застават с лице към друга седяща зона. Резултатът е място за хапване и забавление за шест души в предната част на буса.

Впечатление прави вграденото отделение за вино под една от седалките. Кухнята разполага с газов котлон, а отвън има бърза връзка за скара или друг уред на газ. Има също вграден малък хладилник, а ореховите капаци на котлоните и мивката увеличават пространството на плота.

Пълноценната баня с тоалетна и душ е разположена в средната част на кемпервана. Леглото е повдигнато над голям гараж, а капандурата отгоре има двойно предназначение - освен за проветрение, тя служи и за бърз достъп до голямата тераса на покрива на буса. И ако това не ви изглежда нищо особено, погледнете висящите столове от багажника на покрива.

Модерната отоплителна система се грижи за комфорта на пътниците през студените нощи, а вентилационните отвори в банята и гаража помагат да се поддържат нещата сухи.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: Van Life Builds via YouTube

 

Следвайте ни в:

    

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...