Усети свободата от пътуването!

Димитър Пеев е човек със свободен дух и голямо добро сърце. Това ще усетите и вие, докато слушате епизод #4 на подкaста Camp to Joy. Избрал е и професия, която му дава предимство да работи от всяка точка на света, стига да има интернет.

Димитър работи в сферата на електронната търговия, а от скоро е и собственик на бизнеса The Stable Vans. На новото поприще желанието му е да сбъдва приключенията на други хора, носещи същия свободен и приключенски дух, като неговия.

Днес до него в приключението The Stable Vans е жената в живота му. Доверяват се на най-обичания кемпер ван в света, превърнал се в символ на приключенията на път -  VW California.

Димитър и семейството му също пътуват с VW California. За тях всеки нов километър на път е повод за усмивки и по-голяма близост, както и на срещи с интересни хора по местата, на които са пътували.

В епизода Димитър споделя за най-вълнуващите си спомени от пътешествията с любимата California, говори искрено и лично за предимствата и недостатъците на кемпер вана и „издава“ любимите му места за нощувка под звездите от Солун до Португалия.