Фотоконкурс „На къмпинг в България“

05.07.2016
Фотоконкурс „На къмпинг в България“

На 5 юли 2016 г. стартира фотоконкурса „На къмпинг в България“. Той е организиран от Camping.bg като част от ежегодната класация на къмпингите в страната #BestBGcamp2016. Във фотоконкурса могат да участват всички желаещи, които са заснели в снимки почивката си на къмпинг в България и разкажат накратко за преживяванията и впечатленията си от нея.

Участниците могат да изпращат до 6 снимки, придружени с кратко описание. Снимките трябва да представят обособени места за къмпингуване - къмпинги, бивак зони или къмпинг зони, изградени за събитие. Трима от участниците ще бъдат избрани от жури и наградени с предметни награди, осигурени от магазини Sport Depot. Едната от наградите ще бъде "Награда на публиката", определена въз основа на сбора споделяния и харесвания на снимките на даден участник във фейсбук. Другите две награди ще бъдат определени от жури в 2 категории - "Най-вдъхновяваща история на къмпинг" и "Най-впечатляваща снимка". 

В двете категории, оценявани от журито, ще бъде разглеждан комплекса от снимки и описание, създаващ най-привлекателна история за почивка на къмпинг и пораждащ най-силно желание да се посети описаното място. Снимките ще бъдат публикувани в специално създадена галерия на фейсбук страницата на Camping.bg, а най-интересните от тях по преценка на журито ще бъдат качвани в секция Пътеводител на сайта.

На 30 септември 2016 г. тричленното жури от представители на Camping.bg и магазини Sport Depot ще избере трима от всички участвали, които ще получат предметни награди.

Изпращайте снимките си на konkurs@camping.bg или ги споделяйте на фейсбук страницата ни*.

В допълнение, къмпингът, който е заснеман с най-голяма честота, ще бъде отличен като „Най-популярен къмпинг за 2016 г.“

* С изпращането на материалите авторите на снимките и текстовете декларират, че носят всички права върху тях и се съгласяват те да бъдат разпространявани чрез Camping.bg. На всяка публикация ще бъде отбелязано кой е авторът ѝ и за кое място се отнася. Във фотоконкурса имат право да участват само лица над 18 г.

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...