Черен петък за къмпинг оборудването

29.11.2019
Черен петък за къмпинг оборудването

Петък е. 29 ноември. И то не какъв петък, а последният от ноември. Черният петък! Големите предколедни разпродажби. Решихме да надникнем във водещите сайтове за къмпинг оборудване в страната и да разберем дали те също ще предлагат грандиозни отстъпки, така както го правят търговците на електроника, стоки за дома и бита, дрехи и аксесоари, и други бързо и не чак толкова бързооборотнит стоки. И така:

Първият сайт, който отваряме е https://campingrocks.bg/. Филтърът за промоциите ни показва 1296 продукта в намаление. Търсите палатка? 96 са моделите, които може да грабнете днес с отбив от стандартната цена. Спални чували, легла и постелки, барбекюта и котлони, хладилни чанти, мебели за къмпинг - няма нещо, което да не можете да откриете тук с намаление в днешния ден.  

Магазини Аутдор и Скейтшоп Екстрем https://www.extreme-bg.com/ също предлагат богати намаления, и то не само на днешния ден, но до 1 декември включително. Сега е моментът да грабнете пухен спален чувал с отстъпка от повече от 100 лв., 5-местни семейни палатки с намаление от 25%, както и туристическо облекло и обувки с до 50% отстъпка от редовните цени.

Верига магазини SportDepot https://www.sportdepot.bg/ също не подминава Черния петък. Ако сте сред феновете на марката Campingaz, сега е моментът да закупите газови бутилки, хладилни чанти, скари и котлони, охладителни пакети, препарати за химическа тоалетна и дори мобилна химическа тоалетна с отстъпки между 20% и 40%. 

Сайтът https://www.occ.bg/ е насочен към продукти, които подобряват стандарта на живот на открито и почивка сред природата. Ключови отличителни негови продукти са мобилните къмпниг бани и решения за топла вода на открито. Отскоро обаче, фирмата стана и дистрибутор на турските каравани Caretta, a също така и официален дистрибутор на датския производител на къмпинг екипировка Oase Outdoor (Outwell, Robens, Easy Camp). Сайтът си трае по отношение на отстъпките, но това не значи, че ги няма. Просто попитайте ;)

Широкоспектърния магазин за къмпинг, спортна и фитнес екипировка Яко.бг обявява на фейсбук страницата си страхотни оферти с отстъпка до 50% по случай Черния петък. Специално къмпинг оборудване на промоция тук няма, но пък може да откриете добри намаления на всички съпътстващи спортове на къмпнигуването. 

Стената https://stenata.com/ - любимият магазин на много планинари, катерачи, къмпингари и любители на силните изживявания сред природата също не подминава отстъпките. Там ще намерите множество спални чували Deuter и Rock Empire с отстъпка, термо бельо за зимни приключения и туристическо облекло.

Специални цени предлагат и от представителството на германския производител на градинско и къмпинг оборудване и аксесоари Enders. На https://www.enders-outdoor.com/ ще откриете над 30 продукта с до 50% намаление, сред които: барбекюта, аксесоари за барбекюта и приготвяне на храна на открито, отоплителни печки, посуда, химически тоалетни и други.

RodopiCamper пък дават за дните до неделя до 15% намаление на покривни палатки от сериите ЕXTREME FOUR SEASON, MART и INNOVA. Отстъпките достигат до близо 400 евро на палатка. Всички специални оферти ще откриете на https://rodopicamper.com/

Между 15% и 20% намаление предлагат https://e-point.bg/ на седем модела електрически тротинетки от марките Kaabo и Zero. Намалени са и аксесоари и резервни части за тротинетки.

Няколко продукта за оцеляване сред природата на американската марка UST Brands са на специални цени. Може да ги видите на сайта на вносителя Геотрейд Иванов https://ustbrands.bg/

Димбо https://shop.dimbo.bg/ също имат специални предложения за периода 29.11 - 01.12. Всички продукти с марка Dometic при тях са с отстъпки до 35%. Топ продуктът им - BBQ Cadac Safari Chef 2 със стандартна цена 255 лв. може да се купи за 200 лв. А допълнителни въздушни окачвания заден мост на кемпери на стандартни шасита – Фиат, Форд, Рено са на цена 350 лв. без включен монтаж.

Ако случайно се окажете по-наблюдателни от нас и откриете друга невероятна оферта за къмпинг, не пропускате да ни я споделите, за да се възползваме!

 

Текст: Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer...