Черен петък за къмпинг оборудването

29.11.2019
Черен петък за къмпинг оборудването

Петък е. 29 ноември. И то не какъв петък, а последният от ноември. Черният петък! Големите предколедни разпродажби. Решихме да надникнем във водещите сайтове за къмпинг оборудване в страната и да разберем дали те също ще предлагат грандиозни отстъпки, така както го правят търговците на електроника, стоки за дома и бита, дрехи и аксесоари, и други бързо и не чак толкова бързооборотнит стоки. И така:

Първият сайт, който отваряме е https://campingrocks.bg/. Филтърът за промоциите ни показва 1296 продукта в намаление. Търсите палатка? 96 са моделите, които може да грабнете днес с отбив от стандартната цена. Спални чували, легла и постелки, барбекюта и котлони, хладилни чанти, мебели за къмпинг - няма нещо, което да не можете да откриете тук с намаление в днешния ден.  

Магазини Аутдор и Скейтшоп Екстрем https://www.extreme-bg.com/ също предлагат богати намаления, и то не само на днешния ден, но до 1 декември включително. Сега е моментът да грабнете пухен спален чувал с отстъпка от повече от 100 лв., 5-местни семейни палатки с намаление от 25%, както и туристическо облекло и обувки с до 50% отстъпка от редовните цени.

Верига магазини SportDepot https://www.sportdepot.bg/ също не подминава Черния петък. Ако сте сред феновете на марката Campingaz, сега е моментът да закупите газови бутилки, хладилни чанти, скари и котлони, охладителни пакети, препарати за химическа тоалетна и дори мобилна химическа тоалетна с отстъпки между 20% и 40%. 

Сайтът https://www.occ.bg/ е насочен към продукти, които подобряват стандарта на живот на открито и почивка сред природата. Ключови отличителни негови продукти са мобилните къмпниг бани и решения за топла вода на открито. Отскоро обаче, фирмата стана и дистрибутор на турските каравани Caretta, a също така и официален дистрибутор на датския производител на къмпинг екипировка Oase Outdoor (Outwell, Robens, Easy Camp). Сайтът си трае по отношение на отстъпките, но това не значи, че ги няма. Просто попитайте ;)

Широкоспектърния магазин за къмпинг, спортна и фитнес екипировка https://www.yako.bg/ обявява на фейсбук страницата си страхотни оферти с отстъпка до 50% по случай Черния петък. Специално къмпинг оборудване на промоция тук няма, но пък може да откриете добри намаления на всички съпътстващи спортове на къмпнигуването. 

Стената https://stenata.com/ - любимият магазин на много планинари, катерачи, къмпингари и любители на силните изживявания сред природата също не подминава отстъпките. Там ще намерите множество спални чували Deuter и Rock Empire с отстъпка, термо бельо за зимни приключения и туристическо облекло.

Специални цени предлагат и от представителството на германския производител на градинско и къмпинг оборудване и аксесоари Enders. На https://www.enders-outdoor.com/ ще откриете над 30 продукта с до 50% намаление, сред които: барбекюта, аксесоари за барбекюта и приготвяне на храна на открито, отоплителни печки, посуда, химически тоалетни и други.

RodopiCamper пък дават за дните до неделя до 15% намаление на покривни палатки от сериите ЕXTREME FOUR SEASON, MART и INNOVA. Отстъпките достигат до близо 400 евро на палатка. Всички специални оферти ще откриете на https://rodopicamper.com/

Между 15% и 20% намаление предлагат https://e-point.bg/ на седем модела електрически тротинетки от марките Kaabo и Zero. Намалени са и аксесоари и резервни части за тротинетки.

Няколко продукта за оцеляване сред природата на американската марка UST Brands са на специални цени. Може да ги видите на сайта на вносителя Геотрейд Иванов https://ustbrands.bg/

Димбо https://shop.dimbo.bg/ също имат специални предложения за периода 29.11 - 01.12. Всички продукти с марка Dometic при тях са с отстъпки до 35%. Топ продуктът им - BBQ Cadac Safari Chef 2 със стандартна цена 255 лв. може да се купи за 200 лв. А допълнителни въздушни окачвания заден мост на кемпери на стандартни шасита – Фиат, Форд, Рено са на цена 350 лв. без включен монтаж.

Ако случайно се окажете по-наблюдателни от нас и откриете друга невероятна оферта за къмпинг, не пропускате да ни я споделите, за да се възползваме!

 

Текст: Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

Къмпинг Ботуша край Балчик Ви очаква!

Къмпинг Ботуша край Балчик Ви очаква!

Ботуша е сред новоизградените къмпинги на северното ни Черноморие. Намира се в местност Иканталъка, на 15 мин. с...

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

Къмпингите стартират сезон 2020. Актуална информация за работата им.

След изтичане на въведеното извънредно положение къмпингите в България вече могат да приемат гости. По-долу ще...