Караваната на Брад Пит за 1,2 млн. долара

19.10.2022
Караваната на Брад Пит за 1,2 млн. долара

Големите звезди обичат големи кемпери и каравани. Двете предпочитани от звездите компании в Америка, които произвеждат такива луксозни превозни средства са Anderson Mobile Estates и King Kong Production Vehicles. Клиенти на първата са Уил Смит, Вин Дизел, Марая Кери и Джейми Фокс, а на втората - Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Кристина Агилера и P. Diddy.

Брад Пит е една от най-големите звезди в киното. Няма много информация за домовете му и за местата, където живее временно, когато работи по филми. Това, което знаем е, че от лятото на 2010 г. до началото на 2011 г., докато снима филма Moneyball (Кешбол), той живее в каравана, различна от всяка друга.

Тя е произведена от King Kong Production Vehicles, на базата на модела Celebrity 53 на Jexcar. Същите две компании направиха и караваната на Леонардо Ди Каприо, в която той живееше по време на снимките на Inception (Генезис). Цената й е била 1,5 милиона долара и в стил на мегаяхта на руски олигарх.

Къщата на колела на Брад Пит е малко по-скромна - с цена от "едва" 1,2 милиона долара. Тя е била предназначена за тогавашното му голямо семейство, включващо вече бившата му съпруга Анджелина Джоли и шестте им деца. За разлика от караваните на Anderson, тези на King Kong нямат втори етаж, но имат до четири отварящи се стени – както е случаят с Пит.

С обща дължина от 14,60 метра, караваната се разширява значително, когато четирите плъзгащи се стени са разгърнати. Дори в пътен режим тя е напълно функционална, което е точно това, което бихте очаквали, когато харчите толкова много пари. Според оскъдната информация и снимки, само кухнята струва около 60 000 долара и разполага с изцяло гранитни повърхности и най-съвременни уреди. Към кухнята има трапезария за до шест души. До нея е офис, а на отсрещната стена е всекидневната. Акцентът тук е 3-метров диван, покрит с най-добрата италианска кожа.

Караваната включва главна спалня с двойно легло и гримьорна. Банята е с душ кабина за двама и покритие приличащо на златно. Тъй като това гигантско превозно средство е било предназначено за семейството на Брад Пит, предполага се, че разполага с място за спане за поне още двама души.

По информация на британския The Sun караваната се дава под наем срещу 6 000 долара на седмица.

Кратко видео от караваната може да гледате тук: https://www.thesun.co.uk/motors/19082052/inside-brad-pitts-breath-taking-1million-motorhome/

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: autoevolution.com
Photo credit: HGTV

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...