Къмпинг Верила

Къмпинги
|
Рейтинг: 4 от 5

Държава: България

Точен адрес: гр. Сапарева баня

GPS координати: 42.2915, 23.251

Площ (кв.м.): 9000

Брой къмпинг места за палатки: 20

Брой къмпинг места за кемпери и каравани: 25

Брой бунгала/каравани/вили под наем: 11

Брой легла за настаняване(общо): 45

Начини на плащане: в брой, по банков път, ПОС терминал

Телефон: +359 888 843 759; +359 898 779 325; +359 896 688 444

Къмпинг Верила се намира в гр. Сапарева баня, в подножието на планината Рила. Той е предпочитан от много туристи и почиващи поради непосредствената си близост до СПА центъра и минералните басейни на града и като отличен изходен пункт за преходи и туристически забележителности в района. Работи от 1 април до 30 ноември.

Къмпингът предлага всички необходими условия за изкарването на спокойна почивка сред природата с палатка, каравана или на бунгало. Площите за настаняване на кемпери, каравани и палатки са затревени, несепарирани и с електрозахранване. Тук може да избирате между място под естествената сянка на дърветата или с директен изглед към звездите. 

Съществуват две сгради с общи санитарени възли, които са новоизградени. В тях са предвидени всички удобства, включително перална машина.  

Верила разполага с 11 бунгала с общо 45 легла. Къщите са със съвременно обзавеждане и се предлагат в различни конфигурации спрямо нуждите на клиента - двустайно бунгало за 4-членно семейство, стая с две единични легла или стая със спалня. Всяко бунгало има собствен санитарен възел и веранда с маса и столове и изглед към планината. Бунгалата разполагат с телевизор, безплатен Wi-Fi и отопление през зимния сезон.

Комплексът има обширни зелени площи и равни, подредени алеи с много цветя. Любителите на активната почивка могат да разчитат на волейболно игрище и мини футболно игрище, а за радостта на най-малките е предвидена детска площадка. Това е мястото, на което може без притеснение да оставите децата си да тичат на воля и да опознават света. 

Къмпингът разполага с оборудвана туристическа кухня. Ако желаете да организирате своето празненство тук, ще бъдете настанени в закрита зала с барбекю и камина или на уединено място в къмпинга на открито, организирано специално за вашата компания.

В случай, че решите да отпочинете от ангажиментите с готвенето, може да се насладите на вкусната кухня, предлагана от механата на къмпинга и сред зеленината на лятната градина.

Къмпинг Верила е чудесен изходен пункт за много туристически забележителности в района като Седемте рилски езера и курорта Паничище, Овчарченския водопад и еко-пътека Горица, най-горещият гейзер в Европа, намиращ се в центъра на Сапарева баня, крепостта Цари мали град и много други. Минералните басейни и СПА центърът се намират на 200 м.

Удобства:

 • Безплатен Wi-Fi  
 • Перална машина 
 • Хладилник
 • Детска площадка
 • Спортно игрище
 • Ресторант
 • Кафене/бар
 • Барбекю за свободно ползване
 • Паркинг
 • Допускат се домашни любимци само в къмпинг зоната на открито

  

други къмпинги в района

 • Къмпинг 7 lakes

  Къмпинг 7 lakes

  Сапарева баня

  Къмпинг Панорама

  Къмпинг Панорама

  Говедарци

  Кемперстоп Кемпери БГ

  Кемперстоп Кемпери БГ

  София, бул. Цариградско шосе

  Кемперстоп Врана

  Кемперстоп Врана

  София

  Къмпинг Бор

  Къмпинг Бор

  Рилски манастир

  Къмпинг Мечит

  Къмпинг Мечит

  с. Говедарци

Виж всички къмпинг зони