Къмпинг Верила

Къмпинги
|
Рейтинг: 4 от 5

Държава: България

Точен адрес: гр. Сапарева баня

GPS координати: 42.2915 - 23.251

Площ (кв.м.): 9000

Брой къмпинг места за палатки: 20

Брой къмпинг места за кемпери и каравани: 25

Брой бунгала/каравани/вили под наем: 11

Брой легла за настаняване(общо): 45

Начини на плащане: в брой, по банков път, ПОС терминал

Телефон: +359 888 843 759; +359 898 779 325; +359 896 688 444

Webpage: http://camping-verila.com/

Къмпинг Верила се намира в гр. Сапарева баня, в подножието на планината Рила. Той е предпочитан от много туристи и почиващи поради непосредствената си близост до СПА центъра и минералните басейни на града и като отличен изходен пункт за преходи и туристически забележителности в района. Работи от 1 април до 30 ноември.

Къмпингът предлага всички необходими условия за изкарването на спокойна почивка сред природата с палатка, каравана или на бунгало. Площите за настаняване на кемпери, каравани и палатки са затревени, несепарирани и с електрозахранване. Тук може да избирате между място под естествената сянка на дърветата или с директен изглед към звездите. 

Съществуват две сгради с общи санитарени възли, които са новоизградени. В тях са предвидени всички удобства, включително перална машина.  

Верила разполага с 11 бунгала с общо 45 легла. Къщите са със съвременно обзавеждане и се предлагат в различни конфигурации спрямо нуждите на клиента - двустайно бунгало за 4-членно семейство, стая с две единични легла или стая със спалня. Всяко бунгало има собствен санитарен възел и веранда с маса и столове и изглед към планината. Бунгалата разполагат с телевизор, безплатен Wi-Fi и отопление през зимния сезон.

Комплексът има обширни зелени площи и равни, подредени алеи с много цветя. Любителите на активната почивка могат да разчитат на волейболно игрище и мини футболно игрище, а за радостта на най-малките е предвидена детска площадка. Това е мястото, на което може без притеснение да оставите децата си да тичат на воля и да опознават света. 

Къмпингът разполага с оборудвана туристическа кухня. Ако желаете да организирате своето празненство тук, ще бъдете настанени в закрита зала с барбекю и камина или на уединено място в къмпинга на открито, организирано специално за вашата компания.

В случай, че решите да отпочинете от ангажиментите с готвенето, може да се насладите на вкусната кухня, предлагана от механата на къмпинга и сред зеленината на лятната градина.

Къмпинг Верила е чудесен изходен пункт за много туристически забележителности в района като Седемте рилски езера и курорта Паничище, Овчарченския водопад и еко-пътека Горица, най-горещият гейзер в Европа, намиращ се в центъра на Сапарева баня, крепостта Цари мали град и много други. Минералните басейни и СПА центърът се намират на 200 м.

Удобства:

 • Безплатен Wi-Fi  
 • Перална машина 
 • Хладилник
 • Детска площадка
 • Спортно игрище
 • Ресторант
 • Кафене/бар
 • Барбекю за свободно ползване
 • Паркинг
 • Допускат се домашни любимци само в къмпинг зоната на открито

други къмпинги в района

 • Кемперстоп Кемпери БГ

  Кемперстоп Кемпери БГ

  София, бул. Цариградско шосе

  Къмпинг Боровец

  Къмпинг Боровец

  Боровец

  Кемперстоп Врана

  Кемперстоп Врана

  София

  Къмпинг Бор

  Къмпинг Бор

  Рилски манастир

 • Къмпинг Мечит

  Къмпинг Мечит

  с. Говедарци

Виж всички къмпинг зони