Къмпинг Оазис Зверино

Къмпинги
|
Рейтинг: 5 от 5

Държава: България

Точен адрес: Зверино, Мездра

Работно време: юни - септември

GPS координати: 43.0777 - 23.5658

Брой къмпинг места за палатки: 15

Брой къмпинг места за кемпери и каравани: 15

Брой бунгала/каравани/вили под наем: 13

Брой легла за настаняване(общо): 70

Работно време: юни - септември

Начини на плащане: в брой, по банков път

Комплекс Оазис се намира в живописното Искърско дефиле на брега на река Искър, в китното селце Зверино. Той е разположен амфитеатрално по склоновете на Стара планина и разкрива чудесни панорамни гледки от всеки един басейн. Предлага общо 8 басейна с разнообразни водни съоръжения - ролби, водни пързалки, джакузи с шатри, басейн с мини олимпийски размери (25/12м), фонтани, водни масажи, детски басейни,   VIP басейн и други.

В комплекса ще намерите още ресторант с открита и закрита част, рибарник, обширен детски кът, битов кът с етнографски експонати и музей, фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи и солариум. От 2019 комплексът разполага и със закрит басейн и предвижда да работи целогодишно.

Къмпинг частта на Оазис е разположена на тихо и закътано място в най-горната част на комплекса. До нея се стига по заден път, до който ще ви отведе служител от рецепцията. Кемперите и караваните се настаняват на голяма зелена поляна. С цел безпрепятственото влизане и излизане при влажно време, са изградени бетонови площадки за паркиране на по-тежките ремаркета и автомобили. Местата за палатки не са обособени и гостите могат да избират според желанията си - редом с кемперите и караваните или на сянка в близост до етнографския кът. 

Къмпинг частта предлага две открити кухни с навес, маси и пейки, зона за миене на съдове, готвене,  барбекю на дървени въглища, хладилна витрина и кухненски блок със съдове и прибори. Санитарните възли се намират на гърба на двете кухненски зони.

Комплекс Оазис предлага и настаняване във вили и хотелска част. Той е уникална комбинация за всякакъв вид почивка сред природата. Посещението му е задължително за всяко лято.

други къмпинги в района

 • Ваканционна зона Грийн Лейк

  Ваканционна зона Грийн Лейк

  с. Храбърско

  Кемперстоп Врана

  Кемперстоп Врана

  София

  Къмпинг Рибката

  Къмпинг Рибката

  с. Владо Тричков

Виж всички къмпинг зони