Къмпинг Оазис Зверино

Къмпинги
|
Рейтинг: 4 от 5

Държава: България

Точен адрес: Зверино, Мездра

Работно време: юни - септември

GPS координати: 43.0777, 23.5658

Брой къмпинг места за палатки: 15

Брой къмпинг места за кемпери и каравани: 15

Брой бунгала/каравани/вили под наем: 13

Брой легла за настаняване(общо): 70

Работно време: юни - септември

Начини на плащане: в брой, по банков път

Комплекс Оазис се намира в живописното Искърско дефиле на брега на река Искър, в китното селце Зверино. Той е разположен амфитеатрално по склоновете на Стара планина и разкрива чудесни панорамни гледки от всеки един басейн. Предлага общо 8 басейна с разнообразни водни съоръжения - ролби, водни пързалки, джакузи с шатри, басейн с мини олимпийски размери (25/12м), фонтани, водни масажи, детски басейни,   VIP басейн и други.

В комплекса ще намерите още ресторант с открита и закрита част, рибарник, обширен детски кът, битов кът с етнографски експонати и музей, фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи и солариум. От 2019 комплексът разполага и със закрит басейн и предвижда да работи целогодишно.

Къмпинг частта на Оазис е разположена на тихо и закътано място в най-горната част на комплекса. До нея се стига по заден път, до който ще ви отведе служител от рецепцията. Кемперите и караваните се настаняват на голяма зелена поляна. С цел безпрепятственото влизане и излизане при влажно време, са изградени бетонови площадки за паркиране на по-тежките ремаркета и автомобили. Местата за палатки не са обособени и гостите могат да избират според желанията си - редом с кемперите и караваните или на сянка в близост до етнографския кът. 

Къмпинг частта предлага две открити кухни с навес, маси и пейки, зона за миене на съдове, готвене,  барбекю на дървени въглища, хладилна витрина и кухненски блок със съдове и прибори. Санитарните възли се намират на гърба на двете кухненски зони.

Комплекс Оазис предлага и настаняване във вили и хотелска част. Той е уникална комбинация за всякакъв вид почивка сред природата. Посещението му е задължително за всяко лято.

други къмпинги в района

 • Кемперстоп Caravan Park Sofia

  Кемперстоп Caravan Park Sofia

  София

  Ваканционна зона Грийн Лейк

  Ваканционна зона Грийн Лейк

  с. Храбърско

  Кемперстоп Врана

  Кемперстоп Врана

  София

  Къмпинг Рибката

  Къмпинг Рибката

  с. Владо Тричков

Виж всички къмпинг зони