Къмпинг Terme di Hissar

Къмпинги
|
Рейтинг: 0 от 5

Държава: България

Точен адрес: Хисаря

Работно време: 01/01 - 31/12

GPS координати: 42.494, 24.7077

Площ (кв.м.): 12000

Брой къмпинг места за палатки: 39

Брой къмпинг места за кемпери и каравани: 39

Работно време: 01/01 - 31/12

Телефон: +359 877 44 44 40

Webpage: https://www.termedihissar.bg/

В сърцето на Тракийската низина и в полите на Средна гора, разположен в историческия град Хисар, къмпинг Terme di Hissar предлага едно от най-невероятните места за почивка. В близост до град Пловдив, този къмпинг няма да ви остави незасегнати от чара му.

Намира се в непосредствена близост до римските стени и историческия център на град Хисар, който е бил известен като „Баните на императорите“ по време на Римската империя. Местоположението на комплекса позволява на къмпингуващите да се насладят на невероятни исторически разходки! Комплексът заема площ от близо 16 декара. Къмпинг Terme di Hissar разполага с 39 места за кемпери.

Луксозният къмпинг Terme di Hissar има превъзходен парк с 5 басейна с минерална вода. Там гостите могат да се отдадат на релакс, събирайки тен, да се забавляват на водния бар или да четат на спокойствие.

Водният парк се състои от закрита част с басейн, с температура 36°C. Уелнес зона, състояща се от сауна, парна баня и солна стая и външната част включваща плувен басейн с температура 28°C, два детски басейна с температура 34°C и релакс басейн с температура 30°C. На територията на комплекса има ресторант, джелатерия, коктейл бар и воден бар.

Децата също ще могат да се възползват максимално от всички дейности в комплекса с новите си приятели на детската пясъчна площадка. Може да разчитате на екип от професионални аниматори, които ще се грижат за доброто настроение на децата ви и ще направят престоя им незабравим.

И накрая, гостите на къмпинг Terme di Hissar ще могат да се възползват максимално от почивката си в Хисар, като открият красивата Пловдивска провинция. От историческия център на Хисар до величествения град Пловдив, превъзходните подбалкански градове Карлово, Калофер и Сопот, туристите имат възможността да открият само малка част от България.


ЦЕНИ 2023

Понеделник - Четвъртък: 90 лв. за ден.

Петък - Неделя включително: 120 лв. за ден.

Цената включва къмпинг място за за кемпер или каравана, двама възрастни и две деца до 12 год., достъп до външни и вътрешен басейн, уелнес зона.

 

други къмпинги в района

 • Глемпинг Алианс

  Глемпинг Алианс

  Пловдив

  Къмпинг Алба

  Къмпинг Алба

  Скобелево, Казанлък

  Къмпинг Орейте

  Къмпинг Орейте

  Черни Осъм, Троян

  Базов лагер Стрелча

  Базов лагер Стрелча

  Стрелча

  Къмпинг Средна гора

  Къмпинг Средна гора

  Стрелча

Виж всички къмпинг зони