Джулай морнинг сред море от лозя

09.06.2021
Джулай морнинг сред море от лозя

Винарска изба Вила Мелник организира Джулай морнинг сред лозовите си масиви. Партито започва след залез слънце на 30-ти юни с концерт на открито на хълма над избата в с. Хърсово. Гости ще бъдат пънкарите KAKE?, рокаджиите SEA AND SORROW от Петрич и DJ ИВАН. Ако и вие имате талант – сцената е ваша за всякакви музикални и лирически изпълнения.

На място ще се предлага вкусно барбекю и разбира се – прекрасните вина на Вила Мелник. Барът ще работи цяла нощ с взети всички мерки за безопасност и хигиена. На зазоряване ще бъде запален лагерен огън за посрещане на юлското утро под звуците на Uriah Heep. След изгрева ще ви енергизираме с ароматно кафе и домашни сладки от MOKA Coffee & Cakes.

Добре дошли са всички гости с кемпери, каравани, палатки, спални чували, пикник одеала и т.н. Домакините от Вила Мелник обещават, че поляните са големи и ще осигурят достатъчна дистанция и комфорт за всички. Има тоалетни във винарната, в непосредствена близост до палатковия лагер. Препоръчително е да си носите фенерче или челници за среднощни разходки, връхна дреха за хладно време, удобни затворени обувки, спрей против комари, слънцезащитен крем.

Присъствието на събитието и музиката на открито са напълно безплатни. За консумацията се заплаща отделно. Можете да настаните своите палатки и кемпери на 30-ти юни по всяко време. Няма ограничения в броя присъстващи, но е препоръчително предварително да заявите своето присъствие на телефон 0884 840 320 или имейл office@villamelnik.com.

Районът на Мелник е богат на природни и исторически атракции и е част от маршрут Югозападна България в Къмпинг пътеводителя на България за 2021 г. В него ще откриете информация за къмпингите и забележителностите по този и още 6 дрги маршрута иза страната. Повече информация на: http://guide21.camping.bg/

Camping.bg е медиен партньор на събитието