Новите модели за 2019: караваните на Knaus

28.11.2018
Новите модели за 2019: караваните на Knaus

За 2019 година германският производител Knaus Tabbert предлага изцяло нови дизайни на две от своите моделни линии каравани - SPORT SILVER SELECTION и SÜDWIND.

Новост за всички марки от групата са и по-широките врати. Ширината им зависи от модела на превозното средство, като всички имат заключваща система базирана на най-добрите практики от автомобилната индустрия. Всяка врата на каравана и кемпер на германците е вече със следното стандартно оборудване: сгъваеми закачалки за дрехи, дизайнерски текстилен джоб, кожена облицовка, поставка за чадър, широк затъмнен прозорец, както и светлини.

 

 

KNAUS SPORT SILVER SELECTION

Новост в серията каравани SPORT е специалната модификация SILVER SELECTION с нов външен и вътрешен дизайн. Тя има и сериозно ценово предимство през останалите каравани от тази серия. С общо 15 вътрешни разпределения от Knaus обещават, че SILVER SELECTION ще отговори на нуждите на всеки.

Моделът 650 UDF се предлага със стъклен покрив, през който може да се гледа звездното небе вечер. 500 QDK и 580 QS също са претърпели оптимизация - новото допълнително двуетажно легло в задната част бързо и лесно може да се превърне в диван или дори в малък транспортен гараж.

 

KNAUS SÜDWIND

Легендарният вече модел на KNAUS SÜDWIND е изцяло обновен за 2019 година - както отвътре, така и отвън. И тази серия се предлага с 15 нови вътрешни разпределения с дължина от 4 до 7 метра. Разположена отпред кухня, баня в задната част, единични легла, детски двуетажни легла, двойни легла и така нататък - новият SÜDWIND може да бъде пригоден напълно към индивидуалните нужди на клиентите.

Моделът се предлага също и в лимитирана версия SCANDINAVIAN SELECTION, както личи от името специално за скандинавските държави. Тя се отличава с нов продуктов графичен дизайн и нови задни светлини KNAUS CAT EYE.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Knaus Tabbert

препоръчани новини

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Стартира годишната класацията на българските къмпинги за 2021 г.

Годишната класация на къмпингите в България #BestBGcamp2021 стартира. Тя се провежда за седма поредна...

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...