Новите модели за 2019: кемперите на Knaus

04.12.2018
Новите модели за 2019: кемперите на Knaus

За 2019 година германският производител Knaus Tabbert предлага нови дизайни вътрешни разпределения на две от своите моделни линии кемпери - SUN I и SKY I, както и изцяло нов модел - VAN TI PLUS на базата на MAN TGE.

Новост за всички марки от групата са и по-широките врати. Ширината им зависи от модела на превозното средство, като всички имат заключваща система базирана на най-добрите практики от автомобилната индустрия. Всяка врата на каравана и кемпер на германците е вече със следното стандартно оборудване: сгъваеми закачалки за дрехи, дизайнерски текстилен джоб, кожена облицовка, поставка за чадър, широк затъмнен прозорец, както и светлини.

 

KNAUS SUN I

Подобрения и нов еволюционен дизайн характеризират версията на KNAUS SUN I за 2019 година. Предният капак и радиаторната решетка са с променена визия и оптимизирани пропорции. Хромираните лайстни брандирани със “SUN I” и опционалните нови алуминиеви джанти придават на кемпера модерен и уникален дизайн. Повече сигурност и комфорт при пътуването дава специалната сигнализираща система за мъртва точка в огледалото за обратно виждане. Триосните SUN I също имат вече стандартно електрически изпускателен клапан за отпадните води с камера за наблюдение. Хладилникът Series 10 Dometic с двустранни ключалки може да се отваря както отляво, така и надясно.

 

KNAUS SKY I

SKY I също е претърпял редизайн на предния капак и на решетката на радиатора, както и задницата - кемперът е с новите задни светлини KNAUS CAT EYE. Панелите на страничните прозорци могат да бъдат поръчани като тези на SUN I срещу допълнително заплащане. Допълнително може да се добави и системата за сигнализация на мъртва точка в огледалото. Моделът 650 LEG е вече с ново вътрешно разпределение.

 

KNAUS VAN TI PLUS

Knaus VAN TI PLUS е напълно нов модел за 2019 г. Той е базиран на MAN TGE и се предлага в две версии 650 MEG и 700 LF. Серийният модел се предлага със задвижване на предните колела. Може да бъде поръчат и със задно предаване, както и версия 4х4.

Повече за VAN TI PLUS може да прочетете в статията ни ТУК

С нетърпение очакваме да видим кои от тези нови модели на Knaus ще бъдат показани на изложението Къмпинг и Караванинг Експо през април 2019 г. в София.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник и снимки: Knaus Tabbert

препоръчани новини

Отворено е гласуването за къмпинг проектите за Термален къмпинг ОвощниКът

Отворено е гласуването за къмпинг проектите за Термален къмпинг ОвощниКът

Второто издание на конкурса за студентски къмпинг проекти навлезе в същинската си част. От днес до 15.08.2021 г....

Димитър Стоянов - управител на къмпинг Оазис, Сливен: Радваме се на...

Димитър Стоянов - управител на къмпинг Оазис, Сливен: Радваме се на...

Къмпинг Оазис е един от новоизградените къмпинги във вътрешността на страната. Намира се в непосредствена близост до...