Новият BÜRSTNER IXEO T

31.07.2018
Новият BÜRSTNER IXEO T

Новият Ixeo T завършва гамата на Bürstner в горния среден клас. Прозорци с рамки, широка XL врата и трета стоп-светлина с логото на германската марка са част от стандартното оборудване и идват да подчертаят спортния външен вид на кемпера. В допълнение, външната врата за складовото помещение е станала по-голяма, което осигурява повече комфорт за товарене и разтоварване.

Ixeo T е полуинтегриран кемпер с ярка и приятелска визия. Боядисан е в деликатни бежови и сметанови тонове, а интерирът е светло дърво. Новата концепция за осветление на Bürstner, състояща се от много директни и индиректни светлинни източници, допринася за картина с топли тонове. Освен това, през прозореца Skyroof влиза много естествена светлина в дневната.

Новоразработеният двоен под Thermo-Floor предлага много отделения за съхранение, които благодарение на специалните подови настилки са трудно разпознаваеми визуално. Новата стъклена витрина за чаши за шампанско и вино пък придава усещане за благородно докосване.

Bürstner Ixeo T се предлага в четири модификации: T 690 G има единични легла и компактна баня с тоалетна, докато T 728 G е също с единични легла, но предлага самостоятелна баня. В Ixeo T 720 двете легла са изместени към центъра на кемпера, за да направят място отзад за голяма баня с тоалетна. Ixeo T 736 се предлага със спалня и две противоположни седалки, които могат да бъдат превърнати бързо и лесно в легло.

Ixeo T ще се предлага на цени започващи от 75 000 евро.

   


T-690 G


T-720


T-728 G


T-736

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: promobil.de
Снимки: Bürstner

препоръчани новини

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Новата California 7 Concept - световна премиера (видео)

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя световната премиера на своя концептуален модел California CONCEPT...

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

Camping.bg отговаря на кмета на Царево

В интервю за Радио "Фокус" от 11.08.2023 г. по темата за караваните на къмпинг "Якото място"...