Нова къмпинг зона в пчеларска ферма в шуменско

04.07.2022
Нова къмпинг зона в пчеларска ферма в шуменско

Пчеларска ферма с. Войвода от скоро предлага вече и настаняване на гости със собствени палатки, кемпери и каравани. Фермата се намира в покрайнините на с. Войвода, общ. Нови пазар, обл. Шумен.

Къмпинг местата са на трева с възможност за сянка. Зоната разполага с обща баня и тоалетна, както и лятна кухня с барбекю, пещ и огнище, където гостите на фермата могат да приготват храната си. Електричеството в Пчелната ферма се осигурява от соларни панели и генератор.

"Чисто и красиво място, където природата се вижда, чува и усеща! ", казва собственичката Надежда Иванова и допълва: "Нашата цел винаги е била да достигнем директно до нашите клиенти и да им осигурим възможността, не само да си закупят пчелен мед и други пчелни продукти директно от фермата, но също така, ако имат желание да се включат и в работния процес по отглеждането на пчелите!"

За да удължат престоя на гости си във фермата, а с това и приятните и различни изживявания за тях, домакините предлагат и допълнителни варианти за пренощуване. Дървено бунгало с възможност за настаняване до 4-ма човека, бунгало тип фургон за до 3-ма човека, каравана за 2-ма души.

Има и поставяем басейн за разхлаждане в горещите летни дни.

Интересна атракция в Пчеларска ферма с. Войвода е т.нар. "къщичка с кошерен въздух", част от апи терапията, която набира все по-голяма популярност. Процедурата в нея е приятна - състои се в престой в къщичка построена върху пчелни кошери, където пчеличките неуморно се трудят. А гостите през това време просто си почиват, наслаждавайки се на неповторимата гледка през двата панорамни прозореца, или четейки любима книга.

"Ако обичате природата, тишината и спокойствието, бихте искали да разберете повече за живота на пчелите или търсите място, където да се забавлявате с приятели и да изживеете нещо ново и различно, посете те ни!", кани управителката Надежда.

Цените са нощувка в Пчеларска ферма с. Войвода са: 20 лв. за възрастен и 10 лв. за дете до 16 г., без значение от типа настаняване. За деца до 5 г. безплатно.

Къмпинг зоната е отворена за гости от ранна пролет до късна есен.

Пчеларска ферма с. Войвода може да откриете във Фейсбук:
https://www.facebook.com/nashatafermavoivoda/

 

Веселин Вълев
Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в:

    

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...