Купи нов кемпер Dethleffs и получи парите си обратно!

29.06.2021
Купи нов кемпер Dethleffs и получи парите си обратно!

Спечели невероятната юбилейна награда на Dethleffs - върни си обратно заплатената цена за чисто новия си кемпер.

През 2021 г. се навършват деветдесет години от изобретяването на караваната. Това пионерско постижение на германеца Arist Dethleffs ще бъде отбелязано чрез множество наградни кампании през цялата година, а тяхната кулминация ще бъде връчването на Голямата Юбилейна Награда. В края на годината за един късметлия това ще означава нищо по-малко от ... 100% възстановяване покупната цена на поръчана каравана или кемпер от марката Dethleffs!

В тегленето на юбилейнита награда ще бъдат включени само купувачи на чисто ново превозно средство тип каравана или кемпер от Dethleffs - което означава, че шансовете ти за печалба са огромни!

Победителят ще получи възстановяване на 100% от покупната цена на ваканционното си превозно средство, без значение кой модел е купил - от компактен до огромен, от функционален до луксозен.

Така че, с малко късмет, освен че ще купиш мечтания си дом на колела тази година, ще получиш и възстановяване на пълната покупна цена!
 


 


 


 


 


 

Условия за участие

Как да се възползваш от тази възможност:

1. Покупка: всеки, който закупи ново ваканционно превозно средство Dethleffs от дилър на Dethleffs между 1 януари 2021 г. и 31 декември 2021 г. (датата в официалния договор за покупка е от значение), може да участва в състезанието.

2. Регистрация: извършва се чрез онлайн регистрация на защитен електронен формуляр. Кодът за участие ще получиш от дилъра си, при сключване договора за покупка.

За да улесниш процеса възможно най-много, дилърът Camperisimo ти ще се радва да завърши регистрацията с теб. Можеш да го попиташ за това. Името на участника трябва да бъде идентично с името в договора за продажба.

Имаш ли въпроси?

Твоят Dethleffs дилър Camperisimo ще се радва да им отговори!

Пълните условия за участие могат да бъдат намерени на: www.dethleffs.de/conditions-of-participation

 

препоръчани новини

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

Hymer в България: Филтърът за питейна вода clearliQ travel

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

Българин конструира прототип на teardrop каравана

Българин конструира прототип на teardrop каравана

Конструирана в България каравана се разхождаше това лято по пътищата на страната ни. Тя е дело на 36-годишния...