10 съвета за секс на къмпинг

20.08.2016
10 съвета за секс на къмпинг

Да си на къмпинг с любимия човек е едно от най-приятните преживявания. Вероятно след романтична вечеря ще легнете на брега,  ще се вслушате в шума на водата, ще броите звездите докато се гушкате и се наслаждавате на песента на щурците. Или пък просто ще решите да се отделите от голямата шумна компания на тихо в палатката, за да се отдадете на страстта, чувствата и емоциите си. Който и от двата варианта да ви се случи, е добре да имате предвид следните 10 неща:

1. Носете голяма палатка

Ако отивате на пешеходен или велокъмпинг, вероятно ще трябва да редуцирате багажа си. За съжаление палатката за двама не е никак подходяща за правене на секс. Когато пише, че палатката е за двама души, това означава, че тя е предвидена за двама, които ще легнат да спят и няма да мърдат цяла нощ. За да се чувствате комфортно имате нужда от палатка за минимум 4-ма. По-голямата палатка е по-тежка и трудна за транспортиране, но ще я оцените, когато си оплетете краката с партньора си smiley

2. Създайте комфорт

Първото нещо, което трябва да сте осигурили в палатката си, е достатъчно добра изолация от земята. Това може да е чрез надуваеми легла или самонадувни постелки. Освен ако не сте разположили палатката си на пясък, земята е твърда и няма да е много удобно да усетите под вас някой камък, шишарка и друг ръбат обект. Ако искате пък да правите секс извън палатката можете просто да извадите леглото или постелката и да намерите друго подходящо място. Друга опция е да разпънете един спален чувал на земята и да се завиете отгоре с другия. Може и да ги съедините двата, но вероятно ще ви стане много топло, а и ще бъдете ограничени в движенията си.

3. Намерете уединено място

Палатките имат нулева шумоизолация, затова ако искате да не безпокоите околните трябва да намерите подходящото място. Това е доста трудна задача в регулиран къмпинг, особено в пика на сезона. Но ако сте на диво, по-лесно може да си изберете любовно кътче. И една искрена молба – моля, не правете любов в близост до семейства с деца. Къмпингът за малките човечета е време за изучаване на птичките и пчеличките в буквалния, а не в преносния смисъл.

4. Стойте на тъмно

Изгасете всички телефони и лампи в палатката, докато правите секс, ако не искате всички наоколо да гледат като на кино отраженията на перфектните ви тела върху стените на палатката. Палатките не са проектирани за секс, това е просто опция.

5. Бъдете изобретателни

Ако не успеете да намерите уединено място или палатката ви не е удобна за любовни забавления може да измислите План Б и да зарадвате половинката. Колата винаги е вариант, а ако сте по-смели може да използвате храсти, скали или други естествени или сътворени от човека  обекти за прикритие.

6. Пазете се от насекоми

Буболечките може да се окажат най-големият ви враг в секс приключенията на открито. Те нямат навика да се съобразяват с нуждите ви и могат да ухапят всяка открита част от телата ви. Повтаряме: всяка! Една от възможните превенции е да се напръскате със спрей срещу насекоми, но ако той попадне по гениталиите ви – ще съжалявате.
Ако сте в район с много насекоми или в близост до вода през сезона на комарите, най-добре е да правите секс в палатката си. Може от време на време бързо да включите светлина, за да огледате дали няма неканени гости около вас. И след като забавната час приключи, не забравяйте да се проверите за кърлежи.

7. Носете мокри кърпички

Мокрите кърпички са просто задължителни по време на къмпинг. Ако правите и преход в планината, със сигурност ще сте потни и мазни. Няма нищо срамно в това тялото ни да мирише - това е част от реалността да бъдем хора. Без съмнение ще се почувствате по-добре, ако се освежите преди секс. Едно бързо забърсване на тялото с мокри кърпички ще подобри неимоверно много усещането ви за чистота. А ако на мястото където къмпирате няма баня, мокрите кърпички остават единствения начин за хигиенизиране.
От екологична гледна точка съветваме да купувате биоразградими кърпички. Освен това не е добре да ползвате за почистване на интимните зони такива с химикали или силно парфюмирани.

8. Използвайте кондом

Един от най-добрите начини да поддържате висока хигиена и да пазите чиста палатката е чрез ползването на кондом. Дори и ако по принцип не ползвате, горещо препоръчваме при секс на открито да го правите, за да не оставяте по оборудването си следи, особено ако сте по-бурна двойка. След като свършите просто завържете кондома и го изхвърлете в определено за това място. Ако такова няма наоколо, внимателно го пакетирайте и го изхвърлете по-късно, когато намерите къде.

9. Носете лубрикант за еднократна употреба

Ако мястото в багажа ви е силно ограничено, носете си лубрикант в пакетчета за еднократна употреба. Освен, че пестят място и тегло, те са и по-добрият избор от гледна точка на хигиената. И не забрявайте да изхвърлите използваното пакетче на определеното за това място.

10. Използвайте лесни пози

Както вече сте се убедили, къмпинг сексът е съпътстван от редица предизвикателства, затова най-добре се придържайте до познатите ви пози и похвати, за да няма неприятни изненади. Правете лесни и познати неща, като мисионерска поза, лъжичка, лице в лице и т.н. Останалото е за друго време и място.

По материали на bustle.com

Camping.bg

препоръчани новини

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

препоръчани новини

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...