10 съвета за секс на къмпинг

20.08.2016
10 съвета за секс на къмпинг

Да си на къмпинг с любимия човек е едно от най-приятните преживявания. Вероятно след романтична вечеря ще легнете на брега,  ще се вслушате в шума на водата, ще броите звездите докато се гушкате и се наслаждавате на песента на щурците. Или пък просто ще решите да се отделите от голямата шумна компания на тихо в палатката, за да се отдадете на страстта, чувствата и емоциите си. Който и от двата варианта да ви се случи, е добре да имате предвид следните 10 неща:

1. Носете голяма палатка

Ако отивате на пешеходен или велокъмпинг, вероятно ще трябва да редуцирате багажа си. За съжаление палатката за двама не е никак подходяща за правене на секс. Когато пише, че палатката е за двама души, това означава, че тя е предвидена за двама, които ще легнат да спят и няма да мърдат цяла нощ. За да се чувствате комфортно имате нужда от палатка за минимум 4-ма. По-голямата палатка е по-тежка и трудна за транспортиране, но ще я оцените, когато си оплетете краката с партньора си smiley

2. Създайте комфорт

Първото нещо, което трябва да сте осигурили в палатката си, е достатъчно добра изолация от земята. Това може да е чрез надуваеми легла или самонадувни постелки. Освен ако не сте разположили палатката си на пясък, земята е твърда и няма да е много удобно да усетите под вас някой камък, шишарка и друг ръбат обект. Ако искате пък да правите секс извън палатката можете просто да извадите леглото или постелката и да намерите друго подходящо място. Друга опция е да разпънете един спален чувал на земята и да се завиете отгоре с другия. Може и да ги съедините двата, но вероятно ще ви стане много топло, а и ще бъдете ограничени в движенията си.

3. Намерете уединено място

Палатките имат нулева шумоизолация, затова ако искате да не безпокоите околните трябва да намерите подходящото място. Това е доста трудна задача в регулиран къмпинг, особено в пика на сезона. Но ако сте на диво, по-лесно може да си изберете любовно кътче. И една искрена молба – моля, не правете любов в близост до семейства с деца. Къмпингът за малките човечета е време за изучаване на птичките и пчеличките в буквалния, а не в преносния смисъл.

4. Стойте на тъмно

Изгасете всички телефони и лампи в палатката, докато правите секс, ако не искате всички наоколо да гледат като на кино отраженията на перфектните ви тела върху стените на палатката. Палатките не са проектирани за секс, това е просто опция.

5. Бъдете изобретателни

Ако не успеете да намерите уединено място или палатката ви не е удобна за любовни забавления може да измислите План Б и да зарадвате половинката. Колата винаги е вариант, а ако сте по-смели може да използвате храсти, скали или други естествени или сътворени от човека  обекти за прикритие.

6. Пазете се от насекоми

Буболечките може да се окажат най-големият ви враг в секс приключенията на открито. Те нямат навика да се съобразяват с нуждите ви и могат да ухапят всяка открита част от телата ви. Повтаряме: всяка! Една от възможните превенции е да се напръскате със спрей срещу насекоми, но ако той попадне по гениталиите ви – ще съжалявате.
Ако сте в район с много насекоми или в близост до вода през сезона на комарите, най-добре е да правите секс в палатката си. Може от време на време бързо да включите светлина, за да огледате дали няма неканени гости около вас. И след като забавната час приключи, не забравяйте да се проверите за кърлежи.

7. Носете мокри кърпички

Мокрите кърпички са просто задължителни по време на къмпинг. Ако правите и преход в планината, със сигурност ще сте потни и мазни. Няма нищо срамно в това тялото ни да мирише - това е част от реалността да бъдем хора. Без съмнение ще се почувствате по-добре, ако се освежите преди секс. Едно бързо забърсване на тялото с мокри кърпички ще подобри неимоверно много усещането ви за чистота. А ако на мястото където къмпирате няма баня, мокрите кърпички остават единствения начин за хигиенизиране.
От екологична гледна точка съветваме да купувате биоразградими кърпички. Освен това не е добре да ползвате за почистване на интимните зони такива с химикали или силно парфюмирани.

8. Използвайте кондом

Един от най-добрите начини да поддържате висока хигиена и да пазите чиста палатката е чрез ползването на кондом. Дори и ако по принцип не ползвате, горещо препоръчваме при секс на открито да го правите, за да не оставяте по оборудването си следи, особено ако сте по-бурна двойка. След като свършите просто завържете кондома и го изхвърлете в определено за това място. Ако такова няма наоколо, внимателно го пакетирайте и го изхвърлете по-късно, когато намерите къде.

9. Носете лубрикант за еднократна употреба

Ако мястото в багажа ви е силно ограничено, носете си лубрикант в пакетчета за еднократна употреба. Освен, че пестят място и тегло, те са и по-добрият избор от гледна точка на хигиената. И не забрявайте да изхвърлите използваното пакетче на определеното за това място.

10. Използвайте лесни пози

Както вече сте се убедили, къмпинг сексът е съпътстван от редица предизвикателства, затова най-добре се придържайте до познатите ви пози и похвати, за да няма неприятни изненади. Правете лесни и познати неща, като мисионерска поза, лъжичка, лице в лице и т.н. Останалото е за друго време и място.

По материали на bustle.com

Camping.bg

препоръчани новини

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

препоръчани новини

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...