11-ти конгрес на хърватския къмпинг сектор

14.11.2017
11-ти конгрес на хърватския къмпинг сектор

Най-голямата годишна среща на хърватския къмпинг сектор е в ход. Тя се провежда за 11-ти път от Хърватския къмпинг съюз. През тази година, от 13 до 15 ноември представители на къмпингите от Европа и Хърватия, производители на оборудване и екипировка, свързани институции и други заинтересовани лица се събират в Solaris Beach Resort в адреатическото градче Шибеник.

За последните 10 години събитието се е утвърдило като ключова среща  на представителите на хърватския къмпинг сектор за обмен на знания, опит и информация. От първия конгрес през 2007 г. до днес, броят на участниците надхвърля 1800. Всички те всяка година споделят информация за развитието на сектора, обсъждат статистика и трендове, взаимстват от европейските къмпинг практики, участват в обучения за нови инструменти и техники на маркетиране, договарят сътрудничества и допълнителни дейности за стимулиране на къмпинг сектора, получават вдъхновение и нови идеи, за да повишат качеството на услугите си и да ги адаптират според очакванията на клиентите си. Освен място за обмен на познания, конгресът е и панаир на най-новите иновативни модели на мобилни къщи, къмпинг и глемпинг оборудване.

Проблемите и темите, обсъждани на хърватският ежегоден къмпинг конгрес винаги биват разглеждани редом с въпросите за повишаване на конкурентоспособността на хърватския къмпинг сектор.

Освен Конгресa, тук се случва и награждаването на най-добрите къмпинги на Хърватия за годината. Събитието приключва със съвместна екскурзия за всички участници.

Много важен компонент на Конгреса е изложбената част. По време на тазгодишното изложение ще бъдат представени продуктите на чуждестранни и местни производители на мобилни къщи и глемпинг палатки. Посетителите ще имат възможност да надникнат и да изпитат последната мода в дизайна и да научат за бъдещите посоки на развитие. Най-ценното от всичко е възможността за личен контакт с производителя и обмен на идеи и мнения за продуктите. През тази година участват изложители като ADRIA, Nord Product, Luxetenten, Crippacampeggio и други. Всички те ще представят общо 17 типа мобилни къщи и 4 глемпинг палатки модел 2018 г. 

Camping.bg

 

препоръчани новини

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Новите модели за 2019: кемперите на Carthago

Carthago е един от малкото производители, който от създаването си до сега е фокусиран само и единствено в...

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

Нараства делът на ползвателите на кемпери и каравани в България

През 2018 г. се наблюдава нарастване на дела на ползвателите на кемпери и каравани в страната. Това показват...