3 забавни игри за къмпинг

15.07.2015
3 забавни игри за къмпинг

Предлагаме ви няколко забавни игри за къмпинг или дори докато сте вкъщи:
 

Maya
Игра със зарове

Играчите сядат в кръг. Първият хвърля два зара, като ги крие под непрозрачна чаша, така че само той да знае какви цифри са се паднали. От цифрите се образува число, като се обявява по-голямото, т.е. ако са се паднали 4 и 2 се обявява "42", а при 3 и 6 - "63". Идеалният вариант за резултат е 21 - "Мая". Следващият играч трябва или да се опита да изкара по-голям брой, или да обвини предния, че лъже. Ако ви хванат в лъжа получавате наказателна точка. Този, който обвини някой неправилно получава също наказателна точка. При 3 наказателни точки се напуска играта - пет, ако ще да вали през целия ден. Дано не ви се налага.
 

Глава, тяло и крака, или "Изящното тяло"
Забавна игра с рисуване

Всеки играч получава лист хартия, и рисува глава и врат, без да ги показва на другите. Нарисувайте ги колкото се може по-откачени. Сгънете листа с главата, така че само основата на врата да се показва, и предайте на играча отляво. На получения от играча отдясно на вас начертайте абсурдно смешно тяло, сгънете отново и предайте на ляво. Накрая се рисуват краката, пак се сгъва и предава. Завършете играта като напишете имена на все още скритите си произведения - на звезди, политици и знаменитости или на общи приятели. разгърнете листата и се наслаждавайте на резултата.
 

After 8
Глупава физическа игра

Всеки играч навежда главата си назад, и поставя ментов бонбон After 8 на челото си. Целта е да се използват само лицевите мускули и гравитацията, за да накарате After 8 да пропълзи по лицето и влезе в устата. Не е разрешено помагането с ръце. Само докосването на бонбона до устните не е достатъчно - трябва да се изяде целият, без нищо от него да падне или остане. Гарантирано забавление!

 

Източник: Telegraph

 

препоръчани новини

препоръчани новини

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Къмпинг Къпиновски манастир вече години наред печели доверието на мнозина любители на къмпинг туризма и привлича...

препоръчани новини

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Високотехнологичен комплекс със зона за кемпери, каравани и палатки, тематични глемпинг къщички, мотел и СПА...