3 забавни игри за къмпинг

15.07.2015
3 забавни игри за къмпинг

Предлагаме ви няколко забавни игри за къмпинг или дори докато сте вкъщи:
 

Maya
Игра със зарове

Играчите сядат в кръг. Първият хвърля два зара, като ги крие под непрозрачна чаша, така че само той да знае какви цифри са се паднали. От цифрите се образува число, като се обявява по-голямото, т.е. ако са се паднали 4 и 2 се обявява "42", а при 3 и 6 - "63". Идеалният вариант за резултат е 21 - "Мая". Следващият играч трябва или да се опита да изкара по-голям брой, или да обвини предния, че лъже. Ако ви хванат в лъжа получавате наказателна точка. Този, който обвини някой неправилно получава също наказателна точка. При 3 наказателни точки се напуска играта - пет, ако ще да вали през целия ден. Дано не ви се налага.
 

Глава, тяло и крака, или "Изящното тяло"
Забавна игра с рисуване

Всеки играч получава лист хартия, и рисува глава и врат, без да ги показва на другите. Нарисувайте ги колкото се може по-откачени. Сгънете листа с главата, така че само основата на врата да се показва, и предайте на играча отляво. На получения от играча отдясно на вас начертайте абсурдно смешно тяло, сгънете отново и предайте на ляво. Накрая се рисуват краката, пак се сгъва и предава. Завършете играта като напишете имена на все още скритите си произведения - на звезди, политици и знаменитости или на общи приятели. разгърнете листата и се наслаждавайте на резултата.
 

After 8
Глупава физическа игра

Всеки играч навежда главата си назад, и поставя ментов бонбон After 8 на челото си. Целта е да се използват само лицевите мускули и гравитацията, за да накарате After 8 да пропълзи по лицето и влезе в устата. Не е разрешено помагането с ръце. Само докосването на бонбона до устните не е достатъчно - трябва да се изяде целият, без нищо от него да падне или остане. Гарантирано забавление!

 

Източник: Telegraph

 

препоръчани новини

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

препоръчани новини

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...