9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 1

02.06.2018
9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 1

Почивката на къмпинг е специално изживяване, тя е лайфстайл. Започнете ли веднъж да прекарвате отпуската си по този начин, трудно се връщате назад към стандартните средства за подслон. Кое обаче прави преживяването толкова специално и пристрастяващо?

Свободата, близкият досег с природата, бягството от градския стрес и шум не са единствените ползи на къмпингуването. Допълнителното преимущество е възможността да устроите лагера по свой вкус, да създадете всички необходими удобства, да спазвате своя собствена хигиена, за да се чувствате непринудено като у дома си. И при всяка поредна почивка се появяват все нови и нови идеи как да създадете още по-голямо удобство.

Предлагаме ви нашия списък от 9 продукта, които да направят почивката на къмпинг още по-приятна.

Да си представим един най-обикновен, лежерен ден на къмпинг. Ставате сутрин и първото нещо, за което повечето хора ще си помислят още с отваряне на очите, е чаша ароматно кафе.

Използвайте кафеварката Alava Espresso Maker. В нея бързо ще приготвите по чаша ароматно кафе за себе си и за любимите хора (до 6 чаши еспресо). Може да я поставите върху всички видове лагерен огън - газов или електрически котлон, върху скарата на слаб жив огън или директно в жарта. 

Насладата от кафето няма да е същата без неповторима гледка към морето или планината от удобното ви кресло, нали?

Настанете се в стола Kickback Breeze на Coleman. Както говори името му, той ще ви накара да се „изключите“ от градското ежедневие и ще примами към вас лекия полъх на вятъра, така че да се почувствате живи. С чаша ароматно кафе в ръка. Красиво е, нали?

А какво желаете за закуска? Може би препечени филийки на жар или пържени филийки на газовия котлон? И при двата варианта ще ви трябва удобна маса. Компактна, но все пак достатъчно голяма, сгъваемата маса Blain на Easy Camp е подходяща за 4 души. Дълга е 90 см и е широка 60 см. Има ламиниран бамбуков плот и алуминиева конструкция, което ѝ придава едновременно стабилност, здравина и лекота.

Естественото място на масата е под тентата. Event Shelter Pro 12 е навесът, който придава едновременно уют, необходимата сянка в горещите летни дни и защита по време на дъжд. Тя има изключително устойчива геометря на вятър, а конструкцията е стоманена. С площ от 13.32 кв. м. Event Shelter Pro 12 предлага достатъчно пространство за голяма маса, столове и допълнителни къмпинг мебели.

Допълнителни къмпинг мебели? Да, например шкаф. Къде иначе ще държите цялата посуда? Създайте удобство със сгъваемия къмпинг шкаф Outwell Canefield. Той има три рафта и здрав, ламиниран горен плот с размери 60 х 48 см – перфектен за поставяне на скара или котлон, или като помощна маса.

Денят на къмпинг не е натоварващ, но в даден момент ви се приисква да си направите свеж, студен коктейл по ваш вкус и да се излегнете в хамака. Като истински хедонисти. Вижте как: Към Част 2.

Всички описани продукти може да намерите във верига магазини СпортДепо из цялата страна или да поръчате онлайн. Желаем ви свежи емоции и весели преживявания на къмпинг!

Автор на текста: Цветомира Цоцова
Camping.bg

Заглавна снимка: Coleman.eu

препоръчани новини

препоръчани новини

Hymer в България: Супер лекото шаси SLC - иновация в движението

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer за България...

препоръчани новини

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...