9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 1

02.06.2018
9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 1

Почивката на къмпинг е специално изживяване, тя е лайфстайл. Започнете ли веднъж да прекарвате отпуската си по този начин, трудно се връщате назад към стандартните средства за подслон. Кое обаче прави преживяването толкова специално и пристрастяващо?

Свободата, близкият досег с природата, бягството от градския стрес и шум не са единствените ползи на къмпингуването. Допълнителното преимущество е възможността да устроите лагера по свой вкус, да създадете всички необходими удобства, да спазвате своя собствена хигиена, за да се чувствате непринудено като у дома си. И при всяка поредна почивка се появяват все нови и нови идеи как да създадете още по-голямо удобство.

Предлагаме ви нашия списък от 9 продукта, които да направят почивката на къмпинг още по-приятна.

Да си представим един най-обикновен, лежерен ден на къмпинг. Ставате сутрин и първото нещо, за което повечето хора ще си помислят още с отваряне на очите, е чаша ароматно кафе.

Използвайте кафеварката Alava Espresso Maker. В нея бързо ще приготвите по чаша ароматно кафе за себе си и за любимите хора (до 6 чаши еспресо). Може да я поставите върху всички видове лагерен огън - газов или електрически котлон, върху скарата на слаб жив огън или директно в жарта. 

Насладата от кафето няма да е същата без неповторима гледка към морето или планината от удобното ви кресло, нали?

Настанете се в стола Kickback Breeze на Coleman. Както говори името му, той ще ви накара да се „изключите“ от градското ежедневие и ще примами към вас лекия полъх на вятъра, така че да се почувствате живи. С чаша ароматно кафе в ръка. Красиво е, нали?

А какво желаете за закуска? Може би препечени филийки на жар или пържени филийки на газовия котлон? И при двата варианта ще ви трябва удобна маса. Компактна, но все пак достатъчно голяма, сгъваемата маса Blain на Easy Camp е подходяща за 4 души. Дълга е 90 см и е широка 60 см. Има ламиниран бамбуков плот и алуминиева конструкция, което ѝ придава едновременно стабилност, здравина и лекота.

Естественото място на масата е под тентата. Event Shelter Pro 12 е навесът, който придава едновременно уют, необходимата сянка в горещите летни дни и защита по време на дъжд. Тя има изключително устойчива геометря на вятър, а конструкцията е стоманена. С площ от 13.32 кв. м. Event Shelter Pro 12 предлага достатъчно пространство за голяма маса, столове и допълнителни къмпинг мебели.

Допълнителни къмпинг мебели? Да, например шкаф. Къде иначе ще държите цялата посуда? Създайте удобство със сгъваемия къмпинг шкаф Outwell Canefield. Той има три рафта и здрав, ламиниран горен плот с размери 60 х 48 см – перфектен за поставяне на скара или котлон, или като помощна маса.

Денят на къмпинг не е натоварващ, но в даден момент ви се приисква да си направите свеж, студен коктейл по ваш вкус и да се излегнете в хамака. Като истински хедонисти. Вижте как: Към Част 2.

Всички описани продукти може да намерите във верига магазини СпортДепо из цялата страна или да поръчате онлайн. Желаем ви свежи емоции и весели преживявания на къмпинг!

Автор на текста: Цветомира Цоцова
Camping.bg

Заглавна снимка: Coleman.eu

препоръчани новини

препоръчани новини

Георги Дадов - управител на къмпинг Къпиновски манастир: Къмпингите продават...

Къмпинг Къпиновски манастир вече години наред печели доверието на мнозина любители на къмпинг туризма и привлича...

препоръчани новини

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Високотехнологичен комплекс със зона за кемпери, каравани и палатки, тематични глемпинг къщички, мотел и СПА...