9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 2

03.06.2018
9 продукта, които ще направят къмпингуването ви по-приятно: Част 2

Мечтаете ли за свобода, спокойствие и пълно удобство на къмпинг?

В Част 1 от нашия списък с продукти, които да направят почивката ви на къмпинг по-приятна, си представихме сутринта от един обикновен ден на къмпинг. 

След обяд, в най-топлата част от деня, е вероятно да ви се прииска да си направите свеж, студен коктейл по ваш вкус и да се излегнете в хамака.

Продуктите за свежия коктейл се намират в хладилната кутия 28 QT XTREME MARINE COOLER на Coleman. Тя  е създадена специално за използване в горещо време – разполага с UVGuard™ покритие за защита от слънцето и първокачествена изолационна технология, с която продуктите остават охладени до 3 дни.

Остана да се настаните удобно в хамака Tobago с чаша в ръка. Каквото и да кажем за него, ще е излишно. Просто трябва да го изпробвате. А, да! За разлика от повечето хамаци, материята на Tobago е памучна и не запарва. Гарантирано може да се излежавате в него безкрайно….

… освен ако насладата ви не бъде нарушена от някой нахален комар. Затова, пригответе под ръка електрическата мухоловка Mosquito Hitting Swatter, но внимавайте да не си разсипете чашата, докато се борите с вредителите.

Неусетно дойде вечерта. Още ли се излежавате в хамака? Редно е да се преместите в палатката, където ви очаква не по-малко удобният дюшек Coleman Extra Durable Airbed Double. Той е многократно тестван в сравнителни екперименти с други надуваеми легла. Изводите са:  47% по-устойчив на спукване, 25% по-твърд на усещане и въпреки това 42% по-лек спрямо стандартните дюшеци. Перфектен за двама на къмпинг или вкъщи!

А сега ви пожелаваме приятна и комфортна почивка на къмпинг. Изберете най-доброто оборудване от верига магазини СпортДепо.

---

Всички описани продукти може да намерите във верига магазини СпортДепо из цялата страна или да поръчате онлайн. Желаем ви свежи емоции и весели преживявания на къмпинг!

 

Автор на текст: Цветомира Цоцова
Camping.bg

препоръчани новини

препоръчани новини

Ултрамодерен глемпинг с къмпинг и СПА зона в Пловдив вече приема гости

Високотехнологичен комплекс със зона за кемпери, каравани и палатки, тематични глемпинг къщички, мотел и СПА...

препоръчани новини

Новото VW Caddy California - с кухня, панорамен таван и удобства за пътешествия

Най-новият многофункционален ваканционен автомобил на Volkswagen се нарича Caddy California. Световната...