Airstream представиха новия си модел смарт каравана за 2020 г.

12.02.2020
Airstream представиха новия си модел смарт каравана за 2020 г.

Airstream американска легенда, която не се нуждае от представяне. Караваните от марката се предлагат в различни размери и стилове. Обикновено интериорът им е в тъмно дърво и текстил, които да контрастират на бляскавия сребрист екстериор. 2020 Classic обаче вдъхва нов живот на класическата каравана.

Вероятно съобразявайки се с тенденциите на пазара, новите модели на американците могат да се похвалят с ярко и ефирно обзавеждане наподобяващо апартамент. Жилищното пространство се състои от матови сиви извити тавани с изцяло бели стени и открояващи се черни маси. Има изобилие от естествена светлина, която залива вътрешното пространство благодарение на широките прозорци.

Караваната разполага със съвременна кухня, която ще угоди на всеки запален готвач. Кътът за хранене се намира срещу нея и предлага достатъчно пространство, за да се насладите на домашно приготвената храна.

В края на караваната е спалната зона и две единични легла със стилно бяло спално бельо със сиви акценти. Плътните щори не дават шанс на сутрешното слънце да ви събуди, а когато са вдигнати пространството е също толкова светло, колкото останалата част от интериора.

Няколко думи и за модерните технологии в модела Classic. Оборудван е със система Smart Control, която ви позволява да контролирате и следите функциите на караваната от мобилно приложение. Можете да включвате и изключвате външното и вътрешното осветление, да отваряте и прибирате тентата, да настройвате климатика или бойлера и да следите нивата на резервоарите и батерията, всичко това само с натискането на един бутон.

С дължини между 9 и 10 метра моделът Classic е с цена започваща от 156 400 долара.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: inhabitat.com

препоръчани новини

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводител на България

Новият Къмпинг пътеводителят на България вече е в печат. Той ще съдържа информация за 29 български къмпинга. През...

България има нужда от много нови къмпинги

България има нужда от много нови къмпинги

Къмпинг туризмът е един от най-динамично развиващите се сектори в Европа и света. Официалните статистики на...