Airstream с нов луксозен компактен кемперван

12.09.2018
Airstream с нов луксозен компактен кемперван

Всичко от Airstream събрано в един къмпактен кемперван - това е новият Interstate Nineteen на база на Mercedes-Benz Sprinter.

Караванинг индустрията се развива невероятно бързо почти навсякъде по света. А един от най-динамичния сектор от нея е т.нар. Class B - кемпервановете. Те са с ограничени размери и дори се събират в стандартно паркомясто. Също така са многофункционални и могат да бъдат използвани и в ежедневието, освен само за почивка.

Легендарната американска марка Airstream представиха своя нов втори продукт в този клас наречен Interstate Nineteen. Първият от марката е Atlas, за който може да прочетете повече ТУК

Името "Nineteen" (19) показва всъщност дължината на кемпервана - 19 фута или 5,80 метра. Той е преднацначен за комфортна нощувка на двама души на диван, който се разтяга до огромна спалня. Когато не се използва за нощувка задната част на Interstate Nineteen представлява просторно място за хранене, работа или забавление, в което има още компактна дизайнерска кухня с мивка и газови котлони.

Въпреки малките си размери и този представител на Airstream семейството има мокро помещение с баня, тоалетна, мивка и огледало. Сред оборудването може да бъде изброено електрически щори на прозорците, променливо LED осветление, USB портове и отдушник на тавана със сензор за дъжд. Системата за задвижване на четирите колела се активира с бутон на волана.

Както и в други свои модели Airstream предлагат на клиентите си избор от три цветови схеми на интериора - от тъмен лешник до бяло дърво, като тапицерията на седалките може да е черна или бяла. Отвън Interstate Nineteen може да бъде черен, брилянтно си металик или в арктическо бяло.

Цената на кемпервана започва от 149 240 щатски долара.

Веселин Вълев
Camping.bg

Източник: curbed.com
Снимки: Airstream

препоръчани новини

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

Hymer в България: Tramp S 695, модел 2020 г.

"Hymer в България" е съвместна инициатива на Camping.bg и официалния представител на Hymer...