Много нови къмпинги в Къмпинг пътеводителя на България за 2022

Единственото издание посветено на къмпинг туризма у нас ще бъде в по-голям обем и ще има още повече къмпинги и забележителности около тях.


Къмпинг пътеводителят на България за 2022 г. е в своята финална фаза преди печат. Той ще следва формата на предишните две издания от 2020 и 2021 г., като доказали се харесвани и удобни за използване от туристите.

В новия пътеводител ще има отново 7 маршрута, които покриват голяма част от страната. Това са Северозапад, Югозапад, Дунав, Подбалкан, Централна България, Родопи и Черноморие. По тях ще откриете над 40 избрани къмпинга и информация за повече от 150 туристически забележителности, заедно с локации, снимки и цени.

В тазгодишното издание ще има много нови къмпинги, някои от тях са изцяло нови проекти, които ще отворят врати за първи път този сезон. Новите къмпинги са в Родопите, на Дунава, по морето, Подбалкана и Югозападна България. Нямаме търпение да ви разкажем за всеки един от тях.

Къмпинг пътеводителят на България за 2022 година ще излезе от печат през март. Изданието ще се разпространява безплатно. Вашето хартиено копие може да получите на предстоящото изложение Къмпинг и караванинг експо от 15 до 17 април в София, както и във всеки от включените в изданието къмпинги, в много магазини за оборудване, дилъри на кемпери и каравани.

Интерактивна дигитална версия на пътеводителя за миналата 2021 година може да разгледате тук: https://guide21.camping.bg/

 

Camping.bg

Следвайте  Camping.bg  в: