Томбола с награди за посетителите на Къмпинг и караванинг експо във Варна този уикенд

Традиционната за всяко издание на изложението Къмпинг и Караванинг Експо томбола с награди за посетителите ще се проведе и на първото издание във Варна този уикенд. Всеки дошъл на събитието ще има възможност да попълни талон за участие.

Голямата награда е нощувка в къмпинг „Къпиновски манастир“ за двама възрастни. Сред останалите награди са и 50 двойни билета за кино, осигурени от домакините от Varna Mall.

Тегленето на печелившите ще се проведе в последния ден на изложението – 15 май, неделя и ще бъде предавано на живо във Фейсбук страницата на Camping.bg. Участието в томболата не е свързано с покупка.

Къмпинг „Къпиновски манастир“ спечели приза "Любим къмпинг във вътрешността на страната" за 2021 в конкурса #BestBGcamp. Заедно с нея той завоюва и още няколко първи места в отделни категории.

Повече за изложението Къмпинг и Караванинг Експоwww.expo.camping.bg 
Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/474172627789108/

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria, auto motor und sport България и Autobox.bg.

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в: