Резултати: 37

вид продукти

UST Brands

UST Brands e американска марка от 1936 г., която предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата – къмпинг и туристическо оборудване, мултифункционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.

Виж всички продукти на тази марка

Вакон

Издателство „Вакон" прохожда на книжния пазар през 2006 г. Със своята уникална поредица „Пътешествия и приключения“ „Вакон“ се превърна в синоним на книгите за пътувания. Всяка страница Ви води по стъпките на едни от най-известните писатели пътешественици. През 2012 г. при писателите на „Вакон“ се настанява и оцеляващият във всякакви условия Беър Грилс със своята автобиография, която ни изправя пред един по-различен, личен и откровен Беър, не толкова близо до камерата. През 2013 г. следва „най-добрият наръчник за живот в пустошта", а през 2014 - „най-добрият наръчник за оцеляване в живота". 

Виж всички продукти на тази марка

Edelrid

EDELRID е технологичен специалист в четири пазарни области: спорт, безопасност, приключенски паркове и индустрия. Компанията е основана през юли 1863 г. от Julius EDELmann и Carl RIDder. Първоначално тя е създавала въжета. Юлиус Еделман бил търговец и алпинист, а Карл Ридър - техник, специализиран в плетачни машини. Лицата може да са се променили през годините, но EDELRID остава новаторска и креативна компания до днес.

Виж всички продукти на тази марка

V-Gas

"Ви-Газ България" ЕАД продава газ пропан-бутан на българския пазар вече 20 години. Основните направления за развитие на компанията са продажбите на автогаз, втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в резервоари, както и втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в бутилки от 10 и 20 кг.

Виж всички продукти на тази марка

Deuter

Немската марка Deuter е специализирана в производството на туристически и ежедневни раници, спални чували и аксесоари за спорт, пътуване и свободно време.  Историята ѝ датира от далечната 1898 г., когато основателят ѝ Ханс Дойтер започва производство на чанти за Баварската пощенска служба. Днес, раниците на Deuter са едни от най-надеждните и удобните в света.

Виж всички продукти на тази марка

RockEmpire

ROCK EMPIRE е чешка марка с 20-годишна традиция в производството на качествено алпийско оборудване. Тя продава продуктите си в повече от 40 страни по света. Предлага широка гама продукти за катерене, алпинизъм, височинна работа и къмпинг - седалки, примки, карабинери, осигурители, котки, пикели, спални чували, палатки и много други артикули за лесен, приятен и безопасен живот на открито. 

Виж всички продукти на тази марка

Hymer

Водещ световен производител на кемпери.

Виж всички продукти на тази марка
1 2 3 4 5