Резултати: 39

вид продукти

STANLEY

Американската марка Stanley има повече от 100 години история. През 1913 година изобретателят Уилям Стенли-младши патентова термо бутилка, която променя начина за съхранение на топли и студени напитки. Спазвайки неотменно своето мото „Създадени за цял живот“, от 1913 година насам Stanley е символ за солидни и качествени продукти с доживотна гаранция при производствени дефекти. Легендарната класическа термо бутилка, чашите за път, бутилките за вода, кутиите за храна и хладилните чанти с марка Stanley ще може да откриете в най-реномираните магазини за спортна и планинска екипировка в България.

 

 

Виж всички продукти на тази марка

Enders

„Ендерс Колсман” е водещ немски производител в областта на градинското и къмпинг оборудване и аксесоари, с над 130 години история. ”Enders” е синоним на качество на използваните материали и уникален дизайн на всички свои модели. Всеки един от произведените газови уреди се проверява многократно за сто процентова сигурност против изтичане на газ, преди да достигне до клиентите.

Виж всички продукти на тази марка

UST Brands

UST Brands e американска марка от 1936 г., която предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата – къмпинг и туристическо оборудване, мултифункционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.

Виж всички продукти на тази марка

Вакон

Издателство „Вакон" прохожда на книжния пазар през 2006 г. Със своята уникална поредица „Пътешествия и приключения“ „Вакон“ се превърна в синоним на книгите за пътувания. Всяка страница Ви води по стъпките на едни от най-известните писатели пътешественици. През 2012 г. при писателите на „Вакон“ се настанява и оцеляващият във всякакви условия Беър Грилс със своята автобиография, която ни изправя пред един по-различен, личен и откровен Беър, не толкова близо до камерата. През 2013 г. следва „най-добрият наръчник за живот в пустошта", а през 2014 - „най-добрият наръчник за оцеляване в живота". 

Виж всички продукти на тази марка

Edelrid

EDELRID е технологичен специалист в четири пазарни области: спорт, безопасност, приключенски паркове и индустрия. Компанията е основана през юли 1863 г. от Julius EDELmann и Carl RIDder. Първоначално тя е създавала въжета. Юлиус Еделман бил търговец и алпинист, а Карл Ридър - техник, специализиран в плетачни машини. Лицата може да са се променили през годините, но EDELRID остава новаторска и креативна компания до днес.

Виж всички продукти на тази марка

V-Gas

"Ви-Газ България" ЕАД продава газ пропан-бутан на българския пазар вече 20 години. Основните направления за развитие на компанията са продажбите на автогаз, втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в резервоари, както и втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в бутилки от 10 и 20 кг.

Виж всички продукти на тази марка

Deuter

Немската марка Deuter е специализирана в производството на туристически и ежедневни раници, спални чували и аксесоари за спорт, пътуване и свободно време.  Историята ѝ датира от далечната 1898 г., когато основателят ѝ Ханс Дойтер започва производство на чанти за Баварската пощенска служба. Днес, раниците на Deuter са едни от най-надеждните и удобните в света.

Виж всички продукти на тази марка
1 2 3 4 5