Camper Motor Show в Торино

27.10.2016
Camper Motor Show в Торино

В Монкалиери , в провинция Торино, Италия, от 28 октомври до 1 Ноември 2016 г. ще се проведе първото издание на Camper Motor Show - събитие, посветено на кемперите, караваните, спорта и къмпинг туризма.

Това изложение е с амбиция да се превърне във "витрина" за най-големите европейски производители на къщи на колела. То ще обхване и съпътстващите услуги, свързани с кемперизма и караванинга, както и  спортни и туристически дейности, които се практикуват на открито, сред природата. 

Организаторите на събитието с гордост съобщават, че сред изложителите са водещи брандове като Laika, Adria, Bürstner, Caravalair, Mobilvetta, Niesmann + Bischoff, Rapido, RollerTeam, Dethleffs, Morelo и много други. 

Всички гости ще могат да се възползват от зона за паркиране на кемпери, каравани и автомобили в непосредствена близост до изложението. Помислено е и за най-малките посетители - организирани са специални детски кътове със забавления и обучения, например по умения, свързани с къмпингуването, по колоездене и др. Четериногите членове на семействата на гостите също са добре дошли. За тях също са създадени специални зони за престой.

Ето и един от главните акценти на шоуто:

На това изложение ще бъде представена най-новата машина на MOBILVETTA, а именно моделът за 2017г. K YACHT 84 TEKNOLINE.


Снимка: http://mobilvetta.it/

Той е дълъг 6,99м. и успява перфектно да посрещне нуждите на едно 4-членно семейство. Дава достатъчно пространство в спалното помещение като разполага с 2 големи легла (king size), които могат да се превърнат в обща спалня за трима души. Над кокпита е поставено двойно легло, което се управлява ръчно. Зоната за сядане е L-образна и позволява комфортно настаняване на 4 души. Кухнята е с ергономичен дизайн и акрилно покритие, което е устойчиво на надраскване и позволява свободното придвижване на деца и възрастни в кемпера. 


Снимка: http://mobilvetta.it/

Camping.bg

 

 

 

препоръчани новини

Къмпинг пътеводител на България номиниран в Годишните награди в туризма 2020

Къмпинг пътеводител на България номиниран в Годишните награди в туризма 2020

Единственото в България издание посветено на къмпинг туризма е сред номинираните в конкурса Годишни награди в туризма...

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Близо 1000 избраха корицата на новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

Корицата със снимка от къмпинг Къпиновски манастир беше избрана от аудиторията на Camping.bg за корица на...