Camperisimo CAMPER EXPO IN THE MALL – изкарай страхотен Кемпер уикенд в мола

29.09.2021
Camperisimo CAMPER EXPO IN THE MALL – изкарай страхотен Кемпер уикенд в мола

Задава се интересно събитие, което няма да искаш да пропуснеш. Този уикенд, от 1-ви до 3-ти октомври, на открития паркинг на столичния The Mall, бул. Цариградско шосе ще се състои първото по рода си мултибранд кемпер изложение, организирано от Camperisimo.

На CAMPER EXPO IN THE MALL ще можеш да видиш, огледаш, влезеш, опознаеш и опиташ над 25 модела кемпери от най-известните и желани марки. На разположение на гостите на експото, Camperisimo предоставят най-доброто от кемперпарка си, който се слави с добрата си и модерна селекция. Ела и влез в най-новите модели 2021 година на Dethleffs, Mobilvetta, Hymer, Roller Team, Challenger, Burstner, Sunlight, Giottiline LaMarca, IvecoVan и много други. Виж как и кога можеш да ги тестваш, наемеш или купиш при супер изгодни условия.

На това първо по рода си CAMPER EXPO със сигурност ще се изкушиш от кемпер идеята и живота на колела! Camperisimo, освен добро настроение и забавление, са подготвили наистина неустоими ценови предложения и мега отстъпки, при покупка или поръчка на кемпер по време на изложението, както и много щедри подаръци за всеки клиент. Само сега, посетителите на експото могат да се възползват от отстъпка до 5555 Евро, при покупка на кемпер, а ако го направят ще получат и страхотен подарък – кемпер климатик от марката GREE.

За всички фенове на кемпер пътешествията ще се раздават специални награди и ценни подаръчни ваучери. Двама късметлии ще получат страхотни ваучери на стойност 1000 лв. и 500 лв., при наем на кемпер от Camperisimo, a още 100 човека ще си тръгнат със спечелени ваучери за безплатен пакет Допълнително Оборудване, който ще могат да използват още при следващото си кемпершествие с Camperisimo.

Освен подаръци, награди и отстъпки, на Camperisimo CAMPER EXPO IN THE MALL ще се състои премиерата на три атрактивни модела кемпери и кемперванове! Това са полуинтегралът от луксозния клас кемпер La Marca 73, готовият за диво къмпингуване и лудо пътуване 4Х4 ван LaMarca IVECO VAN и елегантният и модерен кемперван Giottivan 60T. Ще са там, за да ги видиш и пипнеш!

Организатор на събитието е Camperisimo Кемпери под Наем и за Продажба, с подкрепата на The Mall и медийното партньорство на Camping.bg.

CAMPER EXPO IN THE MALL ще се проведе от 01 до 03 октомври 2021 година на открития паркинг, ниво 0 на столичния The Mall, бул. Цариградско шосе 115з.

Заповядай всеки ден от 10:00 до 19:00 часа на едно уникално кемпер приключение!

 

Съдържание от Camperisimo

Camping.bg

 

препоръчани новини

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див - снимки и описание

Къмпинг Иракли Див е едно необичайно място на родното Черноморие. Както подсказва името му, той е на легендарния див...

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Семинар "Конверсия на ван в кемпер" ще се проведе на 17.09.2022 г....

Camping.bg ви кани на първия по рода си в България практически семинар "Конверсия на ван в кемпер"!...