Campertrips с магазин в София

Здравей Приключенецо, добре дошъл при нас!

Ние сме тук за да превърнем почивката ти в незабравимо преживяване, изпълнено с много емоции и свежи моменти, изпитвайки удоволствието от пътуването с нашите невероятни кемпери.

Какво можем да ти предложим в Campertrips.bg?

Ние от Campertrips.bg ще помогнем това да се случи по най-прекрасния начин. Работим здраво, с много желание и страст, тъй като къмпингуването във всичките му форми е в кръвта ни, това е нашия начин на живот. Можете да изберете от различните модели и размери кемпери, подготвени за дълги пътешествия. Предлагаме и много допълнително къмпинг оборудване под наем, което ще направи почивката ви още по-приятна.
Имаме и една страхотна новина.

Магазинът за къмпинг оборудване на Campertrips вече е факт! 

Наред с кемперите под наем и продажбата на нови такива, можем официално да се похвалим и с новия магазин на Campertrips.

Удобните онлайн поръчки са на разположение 24 часа, 7 дни в седмицата, но вече всеки желаещ или мераклия- къмпингар, може да дойде да разгледа "на живо" да срещне добра идея, свързана с всякакъв тип решение за каравана, кемпер и цялостно къмпинг оборудване.

От стандартните чаши, чинии, столове и маси, килими и тенти, BBQ, газови системи, през форселти,  палатки, люкове, хладилници, фурни, керамични котлони, хладилници, и така чак до соларните системи, тягови акумулатори, инвертори, сателитни системи и много друго интересно къмпинг оборудване,  аксесоари и части.

Ако имате нужда от по-специфични части за вашия кемпер или каравана, shop.campertrips.bg може да ги достави за вас в най-кратки срокове.

Ако имате нужда от съвет за решаване на проблем с вашия кемпер или каравана, или пък просто искате да наемете кемпер и се чудите накъде да отпътувате за да преживеете едно наистина незабравимо пътешествие, винаги може да се отбиете при нас да поговорим.

Всичко това и още много интересни предложения може да разгледате при нас.

Адресът, на който винаги ще получите добър съвет и компетентни насоки е гр. София, Студенстки град, ул. Никола Габровски 102а (веднага след бившата картинг писта).

Но нека не забравяме, че за тези, които са по-далеч или нямат възможност да стигнат до нас в светлата част на деня, остава на разположение нашия онлайн магазин Campertrips.bg.

Очакваме ви! 

 

Съдържание от Campertrips

 

Camping.bg

 

Следвайте  Camping.bg  в: