Camping Iakoto miasto (The Cool Place)
Camping Iakoto miasto (The Cool Place)
Camping Iakoto miasto (The Cool Place)
Camping Iakoto miasto (The Cool Place)
Camping Iakoto miasto (The Cool Place)

Camping Iakoto miasto (The Cool Place)

5 Rating
Accommodation type
Campers
Caravans
Tents
Bungalows/Villas/Rooms
Category

For contact with Camping Iakoto miasto (The Cool Place)

Exact address Kiten-Lozenets
GPS coordinates 42.2184, 27.7838
Payment methods Cash

Amenities at Camping Iakoto miasto (The Cool Place)

Pets are allowed
WiFi
Refrigerator
Playground
Restaurant
Cafe Bar
Water sports in the area
Shop
Electricity in the campsites
Clean water in the campsites
Hot water in bathrooms and toilets
Service of chemical toilets
Campsites with sewage system
Tourist kitchen for common use
Freezer
Washing machine
Accommodation in caravans (for rent)
Accommodation in bungalows (for rent)
Beach (river, sea, dam, etc.)
Grill/fire pit for shared use
Fishing in the area
Bicycle routes
Access via asphalt road

Detailed information about Camping Iakoto miasto (The Cool Place)

The name of this camping site means The Cool Place and it is really great. This is a small area with several bungalows, mobile homes, caravans and pitches for tents and caravans. It is located at 150 m from the beach. The area offers open kitchen, bathrooms and green meadows for children to play. The site is not allowed for cars to enter so you can enjoy quiet and peaceful holiday. 

Ratings and comments for Camping Iakoto miasto (The Cool Place)

5 Ratings by 10 Users
Darina Nikolova
5 Ratings

Най-доброто място.... ;)

Show more
21.12.2023
Valeria Radkova
0 Ratings

Може и да е много хубаво място, но поради некоректното си отношение не ни дадоха възможност да се уверим в това твърдение. Дали е въпрос на лични предпочитания или на по-голяма печалба, но когато поискахме да платим капаро за бунгалата, които сме запазили и за които сме говорили и преговаряли неколкократно, бяхме уведомени, че вече са заети. Може би съм твърде наивна, но смятам че доброто управление на бизнеса задължително включва и коректно отношение към клиентите, което липсваше спрямо нас.

Show more
21.12.2023
Georgi Andonov
0 Ratings

Некоректни са стопаните на къмпинга. Ако си резервирате бунгало, не е сигурно, че сте резервирали. Може впоследствие да настанят техен човек и резервацията да отпадне просто ей така!

Show more
21.12.2023
Nikolaj Nikolov
0 Ratings

Най-добрия и уреден къмпинг на черноморието,вече 3 година сме там и за децата е рай,пък то и за нас....

Show more
21.12.2023
Симеон Славчев
0 Ratings

"Якото място" се оказа наистина много яко :)

Show more
21.12.2023
Симеон Славчев
0 Ratings

Къмпингът е изцяло уреден, подреден и поддържан.

Show more
21.12.2023
Симеон Славчев
0 Ratings

За децата тук е истински рай, а за възрастнини истинска почивка. За всички едно страхотно изживяване.

Show more
21.12.2023
Росен Петров
0 Ratings

Бях там това лято. Мястото е поддържано, близо е до плажа - 5 мин ходене. Бунгалата са удобни, имат си върешна тоалетна.Тревата в къмпинга се поддържа, има кухня с всичко необходимо за готвене. Има едно нещо, което не ми хареса. В бунгалото. Моето хлапе заедно със съседските приятелчета влизаха и излизаха непрекъснато в бунгалото - да вземат бисквити, вода, играчки и т.н. В един момент, моето момче отвори гардероба да си вземе дрешка за преобличане. Гардероба в бунгалото е двукрилен, висок към 2 м. Аз бях някъде до него и в момента, в който се обръщам - гледам, че гардероба вече е наклонен и пада върху детето. Детето вече на заден мост, вдигнало ръце нагоре да спре гардероба, ама къде ти, той е на 6 год. С рязко движение блъснах гардероба и го подпрях (та после ме боля и ръката). Направо се изприщих, откачих. Отивам на рецепцията и разказвам на жената, тя май е майка на собственика - тя ми вика нещо от сорта - Ми то детето какво се бута там в гардероба. Демек - детето си е виновно. Побеснях. Виждам го на другия ден, Явор ли беше собственика и му разказах - той ми отвърна, че знае и че ще го оправят, ама и той един малко серт го играе. Е, бяхме още 2 дена там, не го оправиха. Подредих пред гардероба кресла и столове - да не вземе да падне пак. Та така - мястото е поддържано и чудесно, но от собствениците останах с лошо впечатление.

Show more
21.12.2023
Кольо Колев
0 Ratings

Ужасно отношение на персонала,много лоша хигиена в тоалетните,жената на рецепция,много груба и алчна,гледа само да вземе парите и ..Май е майка на собственика и се мисли за ....Никакво отношение към забележките ни.Каза ни "като не ви харесва....има и други места за настаняване.Иначе е красиво....но с това отношение,аз не бих се върнал с моето семейство.

Show more
21.12.2023
Гергана Лазарова
0 Ratings

"Якото място" e наистина най-якото място, за хора, които обичат да почиват по този начин.( От малка по-цяло лято съм била на къмпинг и го посещавах предимно заради хората и приятелите, които всяка година по това време бяха там.) Както всички хубави неща вече не е , това което беше, но с изненада открих " Якото място" . Място, което е чисто и поддържано, с всичко необходимо и правила, които се спазват. Аз лично съм с доста добро впечатление и от персонал и от собственици и мисля, че в момента това е мястото за мен и моето семейство. Харесвам и препоръчвам к-г " Якото място"още повече, че и домашните любимци са добре дошли. Всеки, който харесва деца, кучета, море, спокойствие и красота, няма как да не го оцени! Аз нямам забележки в нито едно отношение и препоръчвам с двете ръце!

Show more
21.12.2023