Camping.bg представя български къмпинги на виртуално изложение в Германия

09.03.2021
Camping.bg представя български къмпинги на виртуално изложение в Германия

Camping.bg представя българските къмпинги участващи в новия Къмпинг пътеводител за 2021 г.  на щанда на България на изложението ITB в Берлин.

Най-голямото туристическо изложение в Германия и едно от водещите в Европа и света ITB се провежда онлайн. Тази година Camping.bg участва директно на събитието, като представя пред туристите от Германия и цяла Европа възможностите за почивка в 34 от най-добрите български къмпинга.

На виртуалния си щанд Camping.bg представя къмпингите участващи в новия Къмпинг пътеводител на България за 2021 г. Всеки посетил щанда на Camping.bg ще има възможност да разгледа дигитално изданието на немски език и да зададе въпросите си относно възможностите за къмпинг туризъм в България.

Германците са едни от най-пътуващите европейци и най-големият пазар за кемпери и каравани в Европа. През кризисната 2020 г. продажбите на ваканционни превозни средства в държавата счупиха всички исторически рекорди. Въпреки очакваните трудности при междунаодните пътувания и през настоящата година очакваме германци по българските къмпинги.

Участието на Camping.bg на изложението ITB се осъществява благодарение на любезната персонална покана отправена от Министерство на туризма на Р. България.

 

Веселин Вълев
Camping.bg

 

препоръчани новини

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май в София

Къмпинг и караванинг експо 2021 ще се проведе от 14 до 16 май в София

Най-голямото и важно събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора през тази година ще се проведе в рамките на...

За първи път в България: Megamobil!

За първи път в България: Megamobil!

Словенската марка кемпери Megamobil идва за първи път и у нас в България със съдействието на Megamobil Bulgaria!...